Artikeln innehåller reklamlänkar

Hälsningar från Grand Canyon

Hälsningar från Grand Canyon

Grand Canyon

Just nu befinner jag mig i ett mysigt litet värdshus i Flagstaff, ungefär en och en halv timme från Grand Canyon. Simon och jag åkte till den magiskt vackra nationalparken i dag och hamnade i världens åskoväder. Jag har aldrig någonsin sett så många blixtrar eller hört så hårt regn och hagel smattra mot bilrutorna som jag gjort i dag och i natt. Det var en helt INSANE bilresa både fram och tillbaka.

Men Grand Canyon. Wow kan inte ens beskriva hur otroligt vackert det är. Bilden är tagen mellan en regnskur (blixtarna slog ner för fullt till vänster) och fångar precis min känsla av parken. Det är som att vara “on top of the world”. De hisnande höjderna, spektakulära vyerna, stupen och det obeskrivliga ljuset. Det är frihet! Mäktigt, maffigt, magnifikt och helt enkelt något som måste upplevas.

Eftersom åskovädret gjorde att våra turer blev så korta har vi bestämt oss för att åka tillbaka i morgon. Eller rättare sagt i dag. Klockan är 03.25, så det är god tid för mig (och Simon) att säga god natt.

Puss och kram!

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

14 reaktioner på ”Hälsningar från Grand Canyon”

    1. Hej Matilda! Vad roligt att höra 😀 Jag har faktiskt inget inplanerat ännu, men det kanske kommer framöver. Säg gärna till om du har några idéer eller synpunkter på vad du skulle vilja läsa om 🙂
      Kram!

  1. Vilket kungligt mottagande ni fick med saluter och fyrverkeri. Hoppas att det inte stiger er åt huvudet. Många ….

  2. Vilket kungligt mottagande ni fick med saluter och fyrverkeri. Hoppas att det inte stiger er åt huvudet. Många ….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet