Stor guide till snygga vinterjackor (50+ utvalda favoriter)

Stor guide till snygga vinterjackor (50+ utvalda favoriter)
Fyndade denna jacka för runt 300 kr i en liten klädaffär i Cascais. En liknande jacka (i grönt) hittar du längre ner i detta inlägg.

Fuskpäls, leopardmönster och en massa färg! Här är alldeles underbara vinterjackor som får dig att poppa på Instagrambilderna i vinter.

Hur snyggt det än är med en stilren svart vinterjacka är det bara alldeles för tråkigt.

Hur tråkigt det är upptäckte jag i januari när jag var på Nordic Blogger's Experience i Finland. Jag har så otroligt många bilder från resan – allt från när jag hälsar på renar, åker skoter till när jag blickar ut över vintervita landskap. Allt i en svart vinterjacka. I längden kan det inte se mer tråkigt ut. Många bilder skulle lika gärna kunna vara helt svartvita.

Nu har jag ändå listat några svartvita alternativ här, men gemensamt är att alla jackor antingen är (någorlunda) mönstrade eller färgglada.

55 Snygga vinterjackorAdaras med leopardmönstrad vinterjacka

Leopardjacka, Bubbleroom
Väska, Rebecca Minkoff | Linne, River Island

Fuskpälsjackor

Det finns så himla många snygga fuskpälsjackor ute i butik just nu. Min leopardmönstrade fuskpälsjacka (som syns på bilden ovan) är min nya favorit. Den är så chic, snygg och tuff på samma gång! Den passar perfekt när det inte är alldeles för kallt ute och är lika fin både till vardagsmöten och festkvällar.

Kollage med fuskpälsjackor

1. Grå fuskpäls, Qed London
2. Beige fuskpäls, Qed London
3. Svartvit fuskpäls, Rut & Circle
4. Grå jacka, Mint Velvet