Artikeln innehåller reklamlänkar

Glossybox by Carolina Gynning: Juni 2015

Glossybox by Carolina Gynning

Färgstarkt, sassy och såååå fab! Glossybox by Carolina Gynning är något alldeles extra. Det är en box klädd i Carolinas konstverk ”Ibiza Queen” och är en hyllning till den starka och oberoende kvinnan.

Jag skulle lätt ha kunnat betala månadsavgiften på 139 kronor enbart för boxen. Det är den absolut snyggaste hittills och är en box jag mer än gärna har framme som en inredningsdetalj. Carolina Gynnings budskap med boxen är att skönhet börjar inifrån. Lite tråkigt nog är innehållet inte lika roligt som utsidan.

Varför? Tre av fem produkter är prover i min box. Jag fick prov på hårspray, prov på cheek & lip tint och prov på en smyckestatuering från Lulu DK samt två ögonskuggor. Men jag är långt ifrån missnöjd. Smyckestatueringen ser jag väldigt mycket fram emot att använda men, om vi bortser från den perfekta boxen i sig, blev jag faktiskt mest glad för bonusprodukten. Två månader gratis hos Viaplay. Inte illa. Det blir helt perfekt till semestern!

Glossybox by Carolina Gynning: Juni 2015

Glossybox by Carolina Gynning

I min box:

 • Sebastian Professional Re-Shaper
  Prov på en omformbar och fuktresistent hårspray som ger håret textur och medium stadga. Den unika formulan göra att du kan borsta ut sprayen och forma frisyren i upp till 18 timmar. (Originalprodukt 290 kr/400 ml)
 • Glazel Visage Loose Eyeshadow
  Högpigmenterad ögonskugga i en lös och lätt formula och med en ljust guldfärgad nyans som även kan användas som highlighter. (39 kr/st)
 • Lulu DK Wonderland Jewelry Tattoos
  En vacker smyckestatuering som ger huden skimmer och lyster. (Originalprodukt: 349 kr/A5-paket)
 • Elizabeth Mott Tints & Sass
  Prov på Cheek & Lip Tint med en doft av körsbär ger både läpparna och kinderna en härlig färg. (Originalprodukt: 219 kr/10 g)
 • Medusa's Make-up Eye Shadow, Maneater
  Pressad mineralögonskugga med mycket pigment. (90 kr/st)
 • + Två månader gratis på Viaplay

Glossybox by Carolina Gynning

Du som prenumererar, vad fick du i din box och är du nöjd? 🙂

P.S Vill du också börja prenumerera på Glossybox? En prenumeration kostar 139 kr i månaden och går att beställa → här.

[rwp-review id=”0″]

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share