Elizabeth Arden Always Red: En perfekt höstdoft!

Elizabeth Arden Always Red: En perfekt höstdoft!

Elizabeth Arden Always Red

Här är en lyxigt kryddig, sensuell och sofistikerad doft som får dig att känna dig som en powerkvinna. Den nya parfymen Elizabeth Arden Always Red är verkligen en fullpoängare till höstdoft.

Always Red är den efterlängtade uppföljaren till Elizabeth Ardens ikoniska doft Red Door och lanseras som en hyllning till New York. Den symboliserar kvinnor som modigt lever ut sina drömmar och definierar sina egna regler.

Det är en kryddig blomsterdoft som öppnas upp i toppnoter av blodapelsin, röda plommon och passionsfrukt. I hjärtat finns rosa fresior, rosenblad och blomman Jasminum Sambac som sedan avrundas i basnoter av bärnsten, praliner och mahognyträ.

Mmmmm … Säger jag bara. Parfymen är helt fantastisk! Den djupa doften är perfekt till kvällen men är minst lika uppskattad till dagen för en härlig powerkänsla.

Jag älskar den, killen älskar den och du som gillar passionerade blomsterdofter kommer hitta en ny doftfavorit.

Elizabeth Arden Always Red finns att köpa från 349 kr → HÄR ← (adlink).

Elizabeth Arden Always Red

Elizabeth Arden Always Red

Som en extra bonus är flaskan också väldigt snygg att ha framme.

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

9 reaktioner på ”Elizabeth Arden Always Red: <em>En perfekt höstdoft!</em>”

  1. MÅste måste lukta på den, du beskriver den supersnyggt och jag tror verkligen den passar mig. vem behöver inte en powerwoman-parfym liksom? Det får bli dagens “lyxprojekt” att kolla om den är något för mig!

    1. Åh tack söta du – och eller hur!! Älskar powerdofter som får en att sträcka på sig och utstråla mer självsäkerhet. Berätta gärna vad du tycker om den 😀
      Kram

  2. MÅste måste lukta på den, du beskriver den supersnyggt och jag tror verkligen den passar mig. vem behöver inte en powerwoman-parfym liksom? Det får bli dagens “lyxprojekt” att kolla om den är något för mig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet