Artikeln innehåller reklamlänkar

Fly Ties – hårsnodd och armband på samma gång!

Fly Ties – hårsnodd och armband på samma gång!

fly_ties

Om du, som jag, brukar ha hårsnoddar runt handleden, eller helt enkelt bara vill piffa till din frilla är detta ett hett tips! Fly Ties är lyxiga hårsnoddar av silke som inte sliter på håret eller ger fula märken. Det allra bästa? De är ursnygga! Snoddarna passar inte bara perfekt i håret utan är också superfina att ha runt handleden som armband.

Fly Ties finns i flera olika färgkit och kan hittas hos jalvad.se. Varje kit innehåller fyra Fly Ties och kostar runt 100-lappen. Jag har kitet “Orchid” med den härliga färgskalan i ljuslila, grönt, mörklila och kungsblått.

fly-ties-harsnoddfly-ties-harsnoddarfly-ties

För övrigt tycker jag att det är superkul med uppdaterade vardagsting. Hårsnoddarna har fått sig ett rejält uppsving i år, först Invisibobble och nu hårsnoddar som kan användas som en chic accessoar. I like!

*pressutskick

 

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

3 reaktioner på ”Fly Ties – hårsnodd och armband på samma gång!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet