Artikeln innehåller reklamlänkar

IsaDora Coffee & Poetry Autumn Makeup 2014

IsaDora Coffee & Poetry Autumn Makeup 2014

I höst kan du låta en kopp rykande kaffe och lite poesi inspirera din makeup. IsaDoras höstkollektion Coffee & Poetry är inspirerad av den varma och rofyllda stämningen på ett ”vintage bookstore”-café. Rostbruna, nudes och varma guldiga nyanser matchas med kallare toner i syrenlila, vinrött och rosa.

Snyggt va? Jag älskar både den kalla och varma färgskalan och tycker att hela kollektionen skriker höstmys. Det gyllene glitternagellacket Autumn Leaves gör mig knäsvag och jag är väldigt förtjust i båda ögonskuggspaletterna.

IsaDora Coffee & Poetry - Nagellack

I kollektionen hittar vi fyra nya färger av IsaDora Wonder Nail: 788 Belle Beige, 789 Purple Prune, 790 Black Coffee och 791 Autumn Leaves. Det sistnämnda måste nog vara ett av de snyggaste IsaDora-lacken jag sett!

IsaDora Coffee & Poetry - Ögonskuggor

Till vänster syns den varma ögonskuggspaletten 98 Coffee & Poetry och till höger är den kalla paletten, 95 Pink Pashmina.

IsaDora Coffee & Poetry Autumn Makeup 2014

En särskilt spännande nyhet i höstkollektionen är IsaDora Shadow Liner Waterproof Eye Pen. Det är en högpigmenterad, vattenfast eyeliner som även ska kunna användas som ögonskugga för en sotig ögonmakeup. En kul detalj är att pennan har en integrerad pennvässare.

IsaDora Coffee & Poetry Autumn Makeup 2014

Multi vitamin gloss 39 Pink Apple, Twist-up Gloss Stick 28 Wine Red, Twist-up Eye Gloss 15 Vintage Brown och Perfect Moisture Lipstick 170 Brick Beige.

I Coffee & Poetry-looken går läpparna i rosa, vinrött eller nudefärgat medan ögonen sotas med varma guldbruna eller svala lila nyanser.

IsaDora Coffee & Poetry Autumn Makeup 2014

Vad tycker du om IsaDora Coffee & Poety? Något som ser extra lockande ut?

Du kan spana in hela kollektionen HÄR*.

*affiliatelänk

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share