Artikeln innehåller reklamlänkar

Bilder från examensarbetet: Vad är kärlek?

vad-ar-karlek

Vad är kärlek toppar listorna över frågor som vi svenskar googlar mest. Därför skapade jag och min bästa kompis sajten Vadärkärlek.se som examensarbete i skolan. I dag presenterade vi våra arbeten och därför tänkte jag nu passa på att dela med mig av fler bilder och mer av det vi gjort under veckorna vi jobbat tillsammans!

Eftersom svaret på vad kärlek är inte kan besvaras i en enda artikel har vi valt att lyfta fram erfarenheter och råd från allt från experter och profiler till ”vanliga Svenssons” för att bli mer kunniga på detta massiva tema, kallat kärlek. Jag och Natta har haft otroligt roligt den tid vi har jobbat ihop.

Det roligaste är såklart att vi redan från början varit inställda på att detta är ett jobb vi kommer fortsätta med även efter examensarbetet. Så även om praktiken börjar i morgon och vi kommer jobba på olika redaktioner är detta något vi ska satsa på vid sidan om.

Men nu, ta del av alla bilder nedan, klicka in, läs mer och se våra videos. God förnöjelse!

lennart-matikainen

Hur lär man sig att älska sig själv?
Och kan man älska andra om man inte älskar sig själv? Det och mycket annat frågade vi relationscoachen Lennart Matikainen. Se vårt videoinslag om hur man älskar sig själv och passa även på att spana in artikeln om att ”Svenska föräldrar glömmer bort sina barn”.

charlotte-makboul

Vi bokade även in en intervju med sexologen Charlotte Makboul. Hon menar att det än i dag finns svårigheter med att komma ut ur garderoben. Klicka på länken för att se vårt videoinslag!

mikael_spreitz-skadespelare

Vi fick även äran att träffa skådespelaren Mikael Spreitz som är känd som gladiatorn Tor i Gladiatorerna. Han spelar även Ronald Niedermann i Millenium-serien. Öppenhjärtigt berättar Mikael för oss om hur hans uppväxt påverkat både honom och hans barn. Klicka här för att se videointervjun

Mikael-spreitz-gladiator mikael_spreitz mikael-spreitzgifta-i-ett-halvt-sekel

Det råder ingen tvekan om att paret som varit gifta i mer än ett halvt sekel vet vad kärlek är. Ta del av den fina historien här!

ladies_night

Vi hade även turen att som redaktion bli inbjudna till genrepet av Ladies Night. Där passade vi såklart på att intervjua några trevliga herrar.

smink-ladies-nightladies-night
patrik-isaksson

En av de trevliga herrarna vi intervjuade var Patrik Isaksson. Vilket är hans bästa kärlekstips? Det kan du ta reda på här!

tommy-nilsson

Tommy Nilsson och Andreas Lundstedt är våra andra intervjupersoner. Ni kommer att få ta del av både kärlekstips och annat från dem framöver, så håll utkik!

andreas-lundstedt

Min snygga babe ser ni här nedanför! Ni kommer få se en hel del mer från oss i höst om allt går enligt planerna 😉

natalie_demirian

Utöver det ni ser ovan kan ni spana in en massa annan intressant läsning på sidan. Du hittar allt från ”Sara blev dumpad via Facebook” till ”10 lärdomar om kärlek från tv-serier”.

Om du själv vill bidra med ett tips (litet som stort) eller en berättelse, tveka inte att mejla [email protected].

En massa pussar och kramar från oss på Show of Love. ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share