Artikeln innehåller reklamlänkar

7 fin-fina höstnyheter från Make Up Store

Make up Store Colorful Fall 2016

Plötsligt händer det. Du skådar en produkt som är så vacker att det nästan är synd att använda den. Typ så är det med Make up Stores höstnyheter 2016!

Det är väldigt snygga mönstrade produkter som får en på extra gott humör. Jag menar, hur glad blir man inte av att bara titta på den fina regnbågspaletten? Eller den tuffa holografiska-foundationen som fångar ljuset i alla möjliga färger och är pyntade med nitar?

I love it!

7 fin-fina höstnyheter från Make Up Store

Make up Store Colorful Fall 2016

#1 Microshadow 12 Shades of Color

Har du pengar över (den är rätt pricy) och gillar färgglad makeup så är denna limited edition-palett ett must have! Den innehåller 12 färgsprakande Microshadow-skuggor. Paletten är koordinerad så att du får tips om hur du kan kombinera trios för en snygg ögonmakeup. Men sluta inte där – denna palett är som gjord för att experimentera med!

Microshadow 12 Shades of Color

Make up Store Colorful Fall 2016

#2 Glow Colors Glow Dual Foundation 

Denna foundation tar nog priset för den snyggaste förpackningen någonsin! Den är galet fin. Foundationen i sig kommer i puderform och är härligt återfuktande. Den täcker röda partier väldigt bra och är snäll mot torrare partier. Min nyans, Stockholm, är dock så ljus att jag använder den mest som en amazing highligter för att bland annat ljusa upp området under ögonen. Det sistnämnda är den BÄST på att göra! Jag brukar applicera foundationen med en fuktad beautyblender under ögonen samt på kindbenen och i pannan. Det gör susen! Den mattar ner och ger samtidigt en så fin lyster som gör att man ser både piggare och fräschare ut.

Minuset är priset. Kostar det så smakar det, brukar det heta.

Glow Dual Foundation Stockholm

Make up Store Fall News 2016

# Nya Microshadows 

I höst lanserar Make up Store flera nya härliga Microshadows (155 kr/st) i olika nyanser. Här är några fina allround-nyanser som passar året runt:

Make up Store Colorful Fall 2016

#7 Can Can Lipstick Avery Matte

Ett uuuuuurläckert matt läppstift i en härlig rödlila nyans. En extra tumme upp för att det sitter väldigt länge.

Can Can Lipstick Avery Matte

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share