Artikeln innehåller reklamlänkar

.FÄRG Chokladpalett – Grym contour-palett med 15 nyanser av choklad

FÄRG ChokladpalettBoho makeup

Tips på en fantastisk contour-palett? Det har ni här! .FÄRG Collections Chokladpalett är som en dröm med multifunktionella och läckra skuggor som nougat, choklad, vanilj, honung och gräddkola.

Jag älskar paletter med neutrala och högpigmenterade skuggor som kan användas till i stort sett allt. Just det har denna underbara contour-palett med 15 olika chokladinspirerade nyanser (Kaffe, Antracit, Skiffer, Kanel, Solkysst, Grädde, Choklad, Knäck, Quartz, Peppar, Nougat, Vanilj, Kakao, Honung, Gräddkola.).

Du kan använda .FÄRG Collection Chokladpalett till allt från contouring, dusting och highlighting, liksom till ögonbryn och fransmarkering. Använder du en fuktad pensel funkar vilken av skuggorna som helst även superbra att använda som eyeliner. Skuggorna kan även användas i genomskinligt läppglans för en ny spännande läppfärg.

Snacka om en multifunktionell palett alltså!

.FÄRG Collection Chokladpalett

FÄRG Chokladpalett

Paletten finns att köpa HÄR för 1 525 kr. Det är rätt dyrt, men helt klart en värd investering om du vill ha många högpigmenterade och snygga skuggor som kan användas varje dag – på så många olika sätt.

Swatches - FÄRG Chokladpalett

Det enda jag saknar bland de 15 skuggorna är en lite rosigare nyans för kinderna. Annars har denna palett allt!

FÄRG Chokladpalett

Till denna sminkning har jag använt Chokladpaletten till contouring, highlighting, till ögonbryn, ögonskugga och som eyeliner. Det är SÅ smidigt att ha allt i en och samma palett.

Boho makeup

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share