Artikeln innehåller reklamlänkar

Outfit Idea: A touch of turquoise

Turquoise outfit

Turkost/mintgrönt i mitt hjärta. Det är en så svalkande och somrig färg som alltid känns lika smickrande – oavsett om man är vinterblek eller solkysst.

Dessutom kan man inte låta bli att bli glad av färgen. Eller vad säger ni? 😉

I dag är jag förresten på extra glatt humör då en spännande visning med The Body Shop står på schemat – i Köpenhamn. Jag flög hit i morse och kommer stanna till i morgon. Det är lyx med en getaway mitt i veckan, samtidigt som jag verkligen ser fram emot att mingla med danska bloggare och spana in alla spännande TBS-nyheter.

Turquoise high heelsA touch of turquoiseTurquoise high heelsTurkos outfit

Jeans, Calvin Klein
Tröja, HÄR
Klackar, NLY Shoes
Väska, Second hand-fynd

Disclaimer

Turkosa shoppingtips:

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share