Artikeln innehåller reklamlänkar

En kameraförklädnad till min iPhone

En kameraförklädnad till min iPhone

iPhoneskal i form av en kamera

En ny kamera? Nej bara en snyggare förklädnad till min iPhone! Jag älskar ju att fota så detta iPhoneskal i form av en kamera passar mig helt perfekt. Det bästa är alla små detaljer som avtryckaren, linsen och kameraremmen. Den sistnämnda är faktiskt himla praktisk också, speciellt under rusningstiden i kollektivtrafiken.

Jag köpte både det coola iPhoneskalet och den mysiga tröjan på Oasap för en billig peng. Kameraförklädnaden finns → HÄR ← och den stickade tröjan finns → HÄR ← om du vill spana in dem närmare.

iPhoneskal i form av en kameraiPhoneskal i form av en kameraiPhoneskal i form av en kameraiPhoneskal i form av en kamera
SAY CHEESE!

Vad tycks om mitt nya iPhoneskal? 😀

 

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

18 reaktioner på ”En kameraförklädnad till min iPhone”

  1. Gud vad checkt! Den (alltså skalet) ska jag inhandla till min man som är en riktig fotofantast! Toppen så tack för att du delar med dig 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet