Artikeln innehåller reklamlänkar

En kameraförklädnad till min iPhone

iPhoneskal i form av en kamera

En ny kamera? Nej bara en snyggare förklädnad till min iPhone! Jag älskar ju att fota så detta iPhoneskal i form av en kamera passar mig helt perfekt. Det bästa är alla små detaljer som avtryckaren, linsen och kameraremmen. Den sistnämnda är faktiskt himla praktisk också, speciellt under rusningstiden i kollektivtrafiken.

Jag köpte både det coola iPhoneskalet och den mysiga tröjan på Oasap för en billig peng. Kameraförklädnaden finns → HÄR ← och den stickade tröjan finns → HÄR ← om du vill spana in dem närmare.

iPhoneskal i form av en kameraiPhoneskal i form av en kameraiPhoneskal i form av en kameraiPhoneskal i form av en kamera
SAY CHEESE!

Vad tycks om mitt nya iPhoneskal? 😀

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share