Artikeln innehåller reklamlänkar

London street style

London street style - Telephone boothLondon street style - Telephone boothLondon street style - Telephone booth
Jag har haft en helt fantastisk helg i London! Som ni kanske har märkt tog även bloggen ledigt. Jag har bara passat på att njuta av att vara i en så underbar stad. London i mitt hjärta, säger jag bara! Utöver grymma föreläsningar har jag bland annat sett Big Ben, Buckingham Palace, London Eye, käkat fish and ships, strosat längs Oxford Street och matat ekorrar i St. James's Park. Att äta på den prisbelönta kinesiska restaurangen Hakkasan var även det en upplevelse i sig.

Kort och gott har detta varit en av de roligaste resorna jag varit på. Jag blev helt kär i London som stad och längtar redan efter att åka tillbaka. Till dess får jag gotta mig i alla härliga ögonblick som fångats på bild. Jag har fotat en massa så det kommer bjudas på fler London-inlägg i veckan. Stay tuned! 😀

Se fler bilder från alla som var med under hashtaggen #dblondon 14 på Instagram och Twitter.

Foto: Malin Svartnäs Hartzell
Scarf och jeggings, Primark // Solglasögon, Boohoo (här) // Väska, Michael Kors (här)

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share