London street style

London street style

London street style - Telephone boothLondon street style - Telephone boothLondon street style - Telephone booth
Jag har haft en helt fantastisk helg i London! Som ni kanske har märkt tog även bloggen ledigt. Jag har bara passat på att njuta av att vara i en så underbar stad. London i mitt hjärta, säger jag bara! Utöver grymma föreläsningar har jag bland annat sett Big Ben, Buckingham Palace, London Eye, käkat fish and ships, strosat längs Oxford Street och matat ekorrar i St. James's Park. Att äta på den prisbelönta kinesiska restaurangen Hakkasan var även det en upplevelse i sig.

Kort och gott har detta varit en av de roligaste resorna jag varit på. Jag blev helt kär i London som stad och längtar redan efter att åka tillbaka. Till dess får jag gotta mig i alla härliga ögonblick som fångats på bild. Jag har fotat en massa så det kommer bjudas på fler London-inlägg i veckan. Stay tuned! 😀

Se fler bilder från alla som var med under hashtaggen #dblondon 14 på Instagram och Twitter.

Foto: Malin Svartnäs Hartzell
Scarf och jeggings, Primark // Solglasögon, Boohoo (här) // Väska, Michael Kors (här)

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

22 reaktioner på ”London street style”

  1. Så fina bilder på dig!
    Ibland är det skönt att vara ledig och inte ha några krav 🙂
    Jag är så avis för att jag vill också dra till London!

    1. Haha ååh. Vad tycker du är jobbigast/bäst med att bo i London? Jag och min kille har faktiskt funderat på att flytta dit och prova på att bo där i typ ett år 😀

    1. Haha indeed! Den är så stor att den kan användas som poncho också. Fish and chips smakade ju såååå mycket bättre i London än i Sverige 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet