Artikeln innehåller reklamlänkar

En härlig start

No7 Protect & Perfect Advanced Serum Hallon- och jordgubbssmoothie

Den senaste veckan har jag börjat dagen med 3 minuters träning (1 minut armhävningar, 1 minut situps och 1 minut utfall) samt fixat en smoothie eller färskpressad juice till frukosten. Bara det har varit en rejäl energikick på morgonen! Huden boostar jag såklart med mitt nya skönhetsmåste, Boots No7 Protect & Perfect Advanced Serum. Jag är redan tokkär i den silkeslena formulan som sjunker blixtsnabbt in i huden och gör att man får en jämnare hud samt lyster direkt. Ett lite mer utförligt omdöme kommer upp nästa vecka när jag officiellt har provat produkten i två veckor som en del av Boots No7s #powerofchange-kampanj.

En annan härlig förändring jag gjort den senaste veckan är att jag dragit ner på socker. Jag kommer nog aldrig kunna förbjuda mig själv att äta godis eller dricka läsk, men att bara minska på mängden tror jag kommer göra en stor skillnad. Min nya räddare i nöden när sockerberoendet är för stort är Liptons Herbal Infusion-te med smak av ”Strawberry & Raspberry”. Det är en så söt, somrig och frisk smak som får mig att tänka på annat än godis och choklad. Haha. HEJA IDA!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share