En härlig start

No7 Protect & Perfect Advanced Serum Hallon- och jordgubbssmoothie

Den senaste veckan har jag börjat dagen med 3 minuters träning (1 minut armhävningar, 1 minut situps och 1 minut utfall) samt fixat en smoothie eller färskpressad juice till frukosten. Bara det har varit en rejäl energikick på morgonen! Huden boostar jag såklart med mitt nya skönhetsmåste, Boots No7 Protect & Perfect Advanced Serum. Jag är redan tokkär i den silkeslena formulan som sjunker blixtsnabbt in i huden och gör att man får en jämnare hud samt lyster direkt. Ett lite mer utförligt omdöme kommer upp nästa vecka när jag officiellt har provat produkten i två veckor som en del av Boots No7s #powerofchange-kampanj.

En annan härlig förändring jag gjort den senaste veckan är att jag dragit ner på socker. Jag kommer nog aldrig kunna förbjuda mig själv att äta godis eller dricka läsk, men att bara minska på mängden tror jag kommer göra en stor skillnad. Min nya räddare i nöden när sockerberoendet är för stort är Liptons Herbal Infusion-te med smak av “Strawberry & Raspberry“. Det är en så söt, somrig och frisk smak som får mig att tänka på annat än godis och choklad. Haha. HEJA IDA!

Ida Josefin Erikssonhttps://adaras.se
Ida Josefin Eriksson är en prisbelönad livsstils- och resebloggare bloggare från norra Sverige. Efter att ha tagit en kandidatexamen i journalistik startade hon eget företag för att uppfylla sina drömmar om att bli en digital nomad.

Latest Posts

Vegansk blåbärspaj med smuldeg

Godaste fikat och ren sommar i en pajform. Här är ett recept på en lättbakad och vegansk blåbärspaj med smuldeg. Den är saftig, krispig och makalöst god.

18 Geniala produktivitetsappar för egenföretagare 2020

Bli organiserad och mer effektiv! Jag har listat mina bästa produktivitetsappar för entreprenörer som förenklar arbetsdagen och hjälper dig att uppnå mer.

Dalgona rödbetslatte – enkelt veganskt recept!

Vad sägs om en kombination av en trendig Dalgonakaffe och nyttig rödbetslatte? Vår Dalgona rödbetslatte är inte bara läckert rosa och svalkande god, utan också helt vegansk. 

ADARAS LISTAR: 31 Solklara klänningar i trendfärgen gult

Låna färginspiration från solens glada strålar. Här listar vi sommarens läckraste och mest solklara gula klänningar i olika stilar och för olika plånböcker.

23 Grymma saker att göra hemma i karantän

Trött på att sträcktitta på Netflix eller har du bara extremt tråkigt i din karantän? Här är listan på över 20 grymma saker att göra hemma medan du isolerar dig från samhället. 

Tropisk smoothiebowl med ananas, mango & kokos

Dröm dig bort till varmare breddgrader med denna veganska och tropiska smoothiebowl som bara skriker Aloha. Med smaker av svalkande mango, uppfriskande ananas och krispig kokos blir det en somrig energikick. 

No7 Protect & Perfect Advanced Serum Hallon- och jordgubbssmoothie

Den senaste veckan har jag börjat dagen med 3 minuters träning (1 minut armhävningar, 1 minut situps och 1 minut utfall) samt fixat en smoothie eller färskpressad juice till frukosten. Bara det har varit en rejäl energikick på morgonen! Huden boostar jag såklart med mitt nya skönhetsmåste, Boots No7 Protect & Perfect Advanced Serum. Jag är redan tokkär i den silkeslena formulan som sjunker blixtsnabbt in i huden och gör att man får en jämnare hud samt lyster direkt. Ett lite mer utförligt omdöme kommer upp nästa vecka när jag officiellt har provat produkten i två veckor som en del av Boots No7s #powerofchange-kampanj.

En annan härlig förändring jag gjort den senaste veckan är att jag dragit ner på socker. Jag kommer nog aldrig kunna förbjuda mig själv att äta godis eller dricka läsk, men att bara minska på mängden tror jag kommer göra en stor skillnad. Min nya räddare i nöden när sockerberoendet är för stort är Liptons Herbal Infusion-te med smak av “Strawberry & Raspberry“. Det är en så söt, somrig och frisk smak som får mig att tänka på annat än godis och choklad. Haha. HEJA IDA!

Ida Josefin Erikssonhttps://adaras.se
Ida Josefin Eriksson är en prisbelönad livsstils- och resebloggare bloggare från norra Sverige. Efter att ha tagit en kandidatexamen i journalistik startade hon eget företag för att uppfylla sina drömmar om att bli en digital nomad.

Related Stories

Latest Posts

Vegansk blåbärspaj med smuldeg

Godaste fikat och ren sommar i en pajform. Här är ett recept på en lättbakad och vegansk blåbärspaj med smuldeg. Den är saftig, krispig och makalöst god.

18 Geniala produktivitetsappar för egenföretagare 2020

Bli organiserad och mer effektiv! Jag har listat mina bästa produktivitetsappar för entreprenörer som förenklar arbetsdagen och hjälper dig att uppnå mer.

Dalgona rödbetslatte – enkelt veganskt recept!

Vad sägs om en kombination av en trendig Dalgonakaffe och nyttig rödbetslatte? Vår Dalgona rödbetslatte är inte bara läckert rosa och svalkande god, utan också helt vegansk. 

ADARAS LISTAR: 31 Solklara klänningar i trendfärgen gult

Låna färginspiration från solens glada strålar. Här listar vi sommarens läckraste och mest solklara gula klänningar i olika stilar och för olika plånböcker.

Comments

    • Ja verkligen! 😀 Absolut! Det är inte något mer avancerat än 1 minut situps, 1 minut armhävningar och 1 minut utfall 😀 Jag tog tid i början för att se hur många av respektive övning jag hinner göra på en minut. Nu håller jag säkert ofta på mer än tre minuter eftersom jag gillar jämna siffror. Jag brukar t.ex. göra 100 situps, 30 armhävningar och 20-30 utfall 🙂

  1. Hej, Lina här, har haft en blogg, men har tyvärr inte den kvar men följer en del bloggar och läser dagligen, bland annat din. 🙂 Vart köpte du den burken? Har du lock till och hur är det med sugrör? Är det en gångs sugrör eller är det en som sitter ihop med en burk, vart köpte du den? 🙂

  2. Älskar Boots nr 7 men det verkar som om man inte längre kan köpa produkterna i Sverige. Kicks och Åhléns har slutat sälja märket samt alla butiker på nätet. Är verkligen jätteledsen över detta för jag använde typ ALLT från Boots nr 7….

LÄMNA EN KOMMENTAR

Skriv din kommentar här!
Skriv ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin
Tweet
Share
WhatsApp