This post is available in

No7 Protect & Perfect Advanced Serum Hallon- och jordgubbssmoothie

Den senaste veckan har jag börjat dagen med 3 minuters träning (1 minut armhävningar, 1 minut situps och 1 minut utfall) samt fixat en smoothie eller färskpressad juice till frukosten. Bara det har varit en rejäl energikick på morgonen! Huden boostar jag såklart med mitt nya skönhetsmåste, Boots No7 Protect & Perfect Advanced Serum. Jag är redan tokkär i den silkeslena formulan som sjunker blixtsnabbt in i huden och gör att man får en jämnare hud samt lyster direkt. Ett lite mer utförligt omdöme kommer upp nästa vecka när jag officiellt har provat produkten i två veckor som en del av Boots No7s #powerofchange-kampanj.

En annan härlig förändring jag gjort den senaste veckan är att jag dragit ner på socker. Jag kommer nog aldrig kunna förbjuda mig själv att äta godis eller dricka läsk, men att bara minska på mängden tror jag kommer göra en stor skillnad. Min nya räddare i nöden när sockerberoendet är för stort är Liptons Herbal Infusion-te med smak av ”Strawberry & Raspberry”. Det är en så söt, somrig och frisk smak som får mig att tänka på annat än godis och choklad. Haha. HEJA IDA!

10 KOMMENTARER

    • Ja verkligen! 😀 Absolut! Det är inte något mer avancerat än 1 minut situps, 1 minut armhävningar och 1 minut utfall 😀 Jag tog tid i början för att se hur många av respektive övning jag hinner göra på en minut. Nu håller jag säkert ofta på mer än tre minuter eftersom jag gillar jämna siffror. Jag brukar t.ex. göra 100 situps, 30 armhävningar och 20-30 utfall 🙂

  1. Hej, Lina här, har haft en blogg, men har tyvärr inte den kvar men följer en del bloggar och läser dagligen, bland annat din. 🙂 Vart köpte du den burken? Har du lock till och hur är det med sugrör? Är det en gångs sugrör eller är det en som sitter ihop med en burk, vart köpte du den? 🙂

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.