Artikeln innehåller reklamlänkar

Blogger Boot Camp 2015

Blogger Boot Camp 2015

En heldag med inspiration, motivation, roliga träningspass, pepp, mingel och intressanta föreläsningar. Så vill jag sammanfatta Blogger Boot Camp 2015. Det blev en helt fantastisk dag som gav mig en rejäl energi- och endorfinkick! 

Blogger Boot Camp arrangerades för åttonde året i rad i går. Det är Sveriges största träningsevent för bloggare. Ett event skapat av bloggare med bloggande instruktörer. Trots att jag bara nyligen börjat få in regelbunden träning i min vardag kändes det sååå rätt att träna tillsammans med Sveriges träningsbloggelit. Det var inget jämförande här inte. BBC handlar istället om gemenskap. Om att bjuda på sig själv, peppa grannen och att göra sitt bästa tillsammans.

Blogger Boot Camp 2015

Blogger Boot Camp 2015

Jag och Kasia var superladdade inför dagen.

Fit & Framgångsrik

Vi började 09.00 med att lyssna på Caroline Lidmans föreläsning ”Fit & framgångsrik – träning, karriär och ett socialt liv?”. Hon delade med sig av din resa med boken Fit & Framgångsrik och berättade hur det går att få ihop livspusslet med att göra karriär, hinna träna och leva ett hälsosamt samt ett socialt liv därtill. Det handlar bland annat om att hitta en balans i livet, ha fasta träningsrutiner, ta bort tidstjuvarna, vardagsmotionera, sätta upp mål och prioritera sömn.

Jag, som ofta sover alldeles för lite, tog särskilt till mig av det sistnämnda. Jag måste börja prioritera sömn. Mer sömn = effektivare dagar 😉

Rexona Express YourselfExpress Yourself

Sedan blev det dags för danspasset Express Yourself med Oscar Jöback. Det var fartfyllt, svettigt och otroligt roligt att få prova på blandade dansstilar.

Träningsevent 2015 Lalinda

Linda Hörnfeldt bjöd på en intressant föreläsning om ”Branding Your Blog – så tänker du strategiskt kring ditt personliga varumärke”. Hon tipsade bland annat om att du ska tänka på din målgrupp, vilka emotionella värden du vill förmedla, tonalitet och hur du presenterar din blogg visuellt.

Blogger Boot Camp 2015 KTH-hallen

Efter en lunch ute i vårsolen blev det dags för den energifyllda dansklassen Jive explosion med Annika Sjöö. Detta var nog en av de roligaste passen jag varit på ever! Det var så himla kul att dansa loss till härlig jivemusik.

Jive Explosion - TräningseventBlogger Boot Camp 2015

Efter ett svettigt Jive Explosion-pass.

Föreläsning: Ditt vinnande mediakit - Uppochhoppa.se
”Ditt vinnande mediakit” med Sofia Bursjöö.

Sofia Bursjöö från Uppochhoppa.se bjöd på en superintressant bloggshop om försäljning i allmänhet och blogginriktat sälj i synnerhet. Hon berättade bland annat om hur vi bloggare kan ta betalt samt hur vi kan kontakta företag vi vill jobba med på bästa sätt. Ett hett tips är att skapa ett CV för din blogg. Eller mediakit som det kallas. Du skapar en PDF där du berättar om dig själv, delar med dig av ”skrytgrejer” om din blogg, statistik, följare och tidigare kunder. Du kan googla ”media kit blog examples” för inspiration.

Kasia på Blogger Boot Camp Träningsevent 2015

Yin Yoga Yogobe
”Release into ease and peace”.

Jag och Kasia avslutade dagen med ett avkopplande pass Yin Yoga. Det är en klass som lämpas sig väl efter fysisk träning. Fokuset är inte bara på att sträcka ut, skapa frihet och öka rörligheten i kroppen utan också att få låta sinnet vila i de olika yinpositionerna. En suverän avslutning på en toppendag!

Blogger Boot Camp 2015 Goodiebag

Ett stort, stort tack till Uppochhoppa.se & Träningsevent.se för all inspiration, motivation och träningsglädje!

Blogger Boot Camp kunde inte heller ha kommit mer lägligt för min del. Detta är första veckan i min #powerofchange-månad och jag har nu inte bara fyllt på energiförrådet utan även blivit motiverad,  peppad och påmind om att göra hälsosammare val varje dag 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share