Artikeln innehåller reklamlänkar

Event: Real Techniques med Sam och Nic Chapman

real_techniques

I går var jag och ett gäng skönhetsbloggare och journalister på ett event med Real Techniques. De välkända och färgglada makeupborstarna är skapade av de två systrarna Sam och Nic Chapman som driver Pixiwoo, Storbritanniens största YouTube-kanal inom skönhet med mer än 161 miljoner visningar.

Dessa grymma ladies var exklusivt på plats för att berätta mer om de lyxiga borstarna. Sam (till höger) berättade om hur deras framgång började år 2008 när hon laddade upp en video på Youtube med en guide på hur man sotar ögonen. Hennes syster började också dela med sig av skönhetstips och succén har varit ett faktum.

Både Sam och Nic är professionella makeup-artister och har varit med och skapat Real Techniques-borstar från grunden. Borstarna är helt djurvänliga och är gjorda av syntetiskt borsthår, är handskurna för en mjuk finish och har färgglada aluminium-skaft (bronsfärgat för bas, rosa för finish och lila för ögonmakeup samt en vit limited edition-serie).

real-techniques_sam-nic-champman

Det roliga med Real Techniques tycker jag är att det är makeupborstar som är skapade genom sociala medier. Sam och Nic visste vad som saknades på marknaden men har också kommunicerat med tittare och läsare genom deras blogg, på YouTube, Facebook och Twitter. Det finns även massor av videos och steg-för-steg-guider på hur man kan använda sina borstar på bästa sätt.

real_techniques-sverige

Det bjöds på bubbel och snittar (of course!).

real-techniques-pixiwoo

Det var superkul att få träffa Nic och Sam. De är precis lika trevliga och jordnära som de verkar!

Om du vill kolla in produkterna närmare finns de på bland annat Lyko.se och Eleven.se. Jag fick med mig flera hem och ser verkligen fram emot att prova dem. Har höga förväntningar 😉

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share