Artikeln innehåller reklamlänkar

DIY: Guldiga marmornaglar i 3 enkla steg

DIY: Guldiga marmornaglar i 3 enkla steg

DIY: Gold Marble Nail Design| Guldiga marmornaglar

Inspireras av lyxig marmor! Här kommer några enkla tips på hur du fixar guldiga marmornaglar som glänser i augustisolen.

DIY: Guldiga marmornaglar

DIY: Gold Marble Nails | Guldiga marmornaglar

Tid: ca 10-15 min

Du behöver:
Ett vitt nagellack
Guldfärgat nagelfolie (finns t.ex. HÄR för 20 kr)
Topplack

DIY: Gold Marble Nail Design| Guldiga marmornaglarGör så här:

  1. Börja med att lacka naglarna med två lager av ett vitt nagellack. Jag har använt IsaDora Velvet Matt Nails White Velvet som ger naglarna en vit, matt sammetslen look. Med andra ord: en riktigt bra grund för marmornaglar.
  2. När det andra lagret av nagellack nästan torkat helt, dutta på guldigt folie på naglarna. Folie räcker för övrigt till hur många nageldesigner som helst. När jag bara duttar på folie brukar jag använda “rester” som foliet på bilden ovan och det tycks ändå aldrig ta slut. Spara därför ditt folie så att du kan använda det fler gånger framöver (även när det ser ut som på bilden ovan).
  3. Avsluta med ett lager topplack. Jag applicerade faktiskt ett matt topplack på naglarna för att bevara den sammetslena vita finishen (och försegla looken) och applicerade sedan lite vanligt topplack bara på guldfoliet för att få fram glansen igen.

IsaDora Velvet Matt Nails White Velvet

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

8 reaktioner på ”DIY: Guldiga marmornaglar i 3 enkla steg”

    1. Oh thank you so much sweetie 😀 I am actually soon going to launch my blog in english as well, but I hope you can use Google translate until then 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet