Artikeln innehåller reklamlänkar

5 produkter som sätter guldkant på din avkoppling

Luxury at-home spa products

Från egyptiskt mjölk och hunungsbad till orientaliskt massageelexir. Här är 5 tips på produkter som skapar vardagslyx och sätter guldkant på din stund för avkoppling. 

Jag har faktiskt städat HELA dagen denna söndag och ser nu oerhört mycket fram emot att koppla av med dessa härliga produkter i fokus:

The Body Shop Oils Of Life Intensely Revitalising Sleeping Cream

The Body Shop Oils Of Life Intensely Revitalising Sleeping Cream

”It's not a dream – it's a cream!” Jag provade denna sovkräm när den lanserades i våras och blev helt fäst i den (burken på bilden är faktiskt min andra!). Vilket i och för sig inte är konstigt då jag älskar The Body Shops väldoftande och avkopplande Oils of Life-serie. Det som gör denna sleeping cream extra härlig är att man vaknar upp med en mer uppfriskad hud. Jag tycker att min hud både blir både mjukare, lenare och ser piggare ut med mer lyster än vanligt när jag applicerat denna innan sovdags.

Jag tror dock att aromaterapi-doften gör detta till en produkt du kommer älska eller hata eftersom den är så intensiv. Så har du inte doftat på The Body Shops Oils of Life-produkter innan kan det vara värt att kika förbi närmsta butik innan du lägger beslag på ett ex av denna underbara kräm.

Yves Rocher Massage Elexir & Clarins Instant Light Lip Comfort Oil

Yves Rocher Tradition de Hammam Oriental Massage Elexir

Denna orientaliska massageolja med ekologisk näringsrik arganolja och rosenolja är alldeles underbar att massera med. Den värms snabbt upp i händerna och glider lätt över huden samtidigt som den gör huden silkesmjuk. Ett stort plus är även doften som gör massagestunden extra avkopplande.

Shop: Oriental Massage Elexir

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil

Spa-känsla för läpparna får du med denna geléliknande läppolja som omedelbart ger läpparna näring, fin glans och pyttelite färg. Konsistensen är lite klibbig,  men det gör faktiskt inget då läpparna blir suuuupermjuka. Dessutom är applikatorn så himla skön på läpparna. Det känns nästan som massage.

Shop: Instant Light Lip Comfort Oil

L'Oréal Professionnell Mythic Oil Shampoo & Conditioner

L'Oréal Professionell Mythic Oil

Om du gillar L'Oréal Professionells Mythic Oil-serie kommer du definitivt vilja spana in dessa nya och ”renoverade” produkter med nya ingredienser och en hög koncentration av naturliga aktiva oljor. Visst är även flaskorna så snygga? De ser så lyxiga ut på badrumshyllan!

Lyxiga känns produkterna även i håret. L'Oréal Professionell Mythic Oil är en komplett hårvårdsserie för fint till normalt och tjockt hår. Serien har nu även fått tillskott av två nya produkter som är värda att spana in lite extra: En Crème Universelle 3-in-1 produkt som kan användas till hårtvätt, som balsam eller föningskräm samt Brume Sublimatrice som är ett torr-balsam som hjälper att reda ut håret samt kontrollera frizz. Två produkter som också sätter guldkant på frisyren.

Shop: Mythic Oil

The Body Shop Egyptian Milk & Honey Bath

The Body Shop Egyptian Milk & Honey Bath

Den ultimata avkopplingen är såklart ett lugnande bad. Detta, Egyptian Milk & Honey Bath, är ett klassiskt bad känt ända sedan Kleopatra använde sig av det i antikens Egypten. Det är bara att hälla en skopa av pulvret under rinnande vatten och känna doften av legendarisk lyx och avkoppling.

Shop: Egytian Milk & Honey Bath

The Body Shop Oils Of Life Intensely Revitalising Sleeping Cream

disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share