Artikeln innehåller reklamlänkar

Daisy Beauty Awards 2016: Här år årets bästa hårprodukter

Daisy Beauty Awards 2016 - Årets Bästa Hårprodukt

Disclaimer

Vet ni vad? Jag har varit med i juryn och utsett årets bästa hårprodukt i Daisy Beauty Awards 2016 tillsammans med några av Sveriges bästa skönhetsbloggare. Kan du gissa vilken hårprodukt som vann?

[dropcap]J[/dropcap]ag är så glad att jag, för tredje året i rad, fick äran att sitta med i juryn i Daisy Beauty Awards. Som ni vet älskar jag att byta hårfärg och ja, i stort sett allt som har med hår att göra. Att vara med och utse årets bästa hårprodukt kändes därför som en helt perfekt kategori för mig.

Mina jurypoäng har lagts ihop med Bexbeautys, Linda Hallbergs, Beauty by TancisWyesteriias samt med Daisy Beautys medarbetares poäng. Det var fem finalister i kategorin – som såklart alla är bland de allra, allra bästa hårprodukterna.

MEN, det var ändå en produkt som stack ut extra mycket denna gång, och som för mig blev en solklar vinnare.

Är ni redo?

Årets bästa hårprodukt i Daisy Beauty Awards 2016:

Olaplex No3 - Årets bästa hårprodukt i Daisy Beauty Awards 2016

Stor grattis får vi säga till Olaplex No3 som kammade hem den åtråvärda (eller kanske ska vi säga ”hårstråvärda”?) titeln!

Olaplex No 3

Om: Olaplex No3 är en innovativ hemmabehandling som reparerar, stärker och skyddar håret på ett helt nytt sätt i samband med kemiska behandlingar. Behandlingen reparerar och stärker håret genom att återskapa brutna svavelbindningar i hårstrukturen. Använd en gång i veckan i handdukstorkat hår och låt verka i minst tio minuter.

Mitt omdöme: HERREGUD!!! Det här kan nog vara bästa hårprodukten jag NÅGONSIN provat! Den är som gjord för mig som ofta byter hårfärg och nästan alltid stylar håret med värme. Olaplex No3 är faktiskt som första hjälpen för skadat hår. Mitt slitna hår har blivit både starkare, friskare, mer mjukt, följsamt och välvårdat med No 3-behandlingen. Bland det allra bästa är även att man märker resultat direkt!

Olaplex Hair Perfector No3, 269 kr/100 ml

Övriga finalister:

Daisy Beauty Awards 2016 - Årets Bästa Hårprodukt

Living Proof Night Cap Overnight Perfector

Som skönhetssömn för håret! Detta skulle jag säga är ett must have för vintertrött hår. Night Cap är så smidigt och enkel att använda och ger håret en härlig lysterboost samtidigt som håret blir mer glänsande och lättkammat. Effekten sitter i upp till fem schamponeringar.
Living Proof Night Cap Overnight Perfector, 249 kr/118 ml

Björn Axén The Legacy 1963 Silky Soft Oil Spray

En lätt och väldoftande oljespray som snabbt gör håret mjukt, glansigt och mycket mindre frissigt. I la la love it!
Björn Axén The Legacy 1964 Silky Soft Oil Spray, 360 kr/150 ml

 

Bumble & Bumble Surf Infusion Spray

Denna underbara tropiska salt-i-olja-spray gör det busenkelt att fixa naturliga saltvattenstänkta beach waves med extra glans. Doftar supergott och har redan blivit en av mina mest använda hårprodukter till vardags.
Bumble & Bumble Surf Infusion Spray, ca 115 kr/45 ml

Kérastase Resistance Masque Therapiste

En av de bästa inpackningarna jag provat. Den ger nytt liv till skadat hår (kompenserar för hårets förlorade KAPs, Keratin Associerade Proteiner), och gör framförallt håret suuuuupermjukt och lättkammat.
Kérastase Resistance Masque Thérapiste, 399 kr/200 ml

Daisy Beauty Awards 2016

Vill du se vilka fler produkter som utsetts till de absolut bästa? Spana in det senaste numret av Daisy Beauty (Mars/April 2016) som finns ute i butik just nu.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share