Artikeln innehåller reklamlänkar

Clip-in ponytail Chocolate Brown

rapunzel-of-sweden-clip-in-ponytail-brown

Ett superenkelt tips om du vill ha längre hår på minuten är att satsa på en clip in-ponytail i din hårfärg. Det är bra att sätta upp håret i en hästsvans och sedan sätta fast din ponytail. Det tar typ två minuter och resultatet blir sååå snyggt.

Jag köpte min clip-in ponytail på Rapunzel of Sweden. Hästsvansen är 60 cm lång i nyansen Chocolate Brown. Det är syntetiskt hår men ser väldigt naturligt ut och kan dessutom, utan problem, stylas med värme (upp till 190 grader). Du fäster den enkelt med ett spänne och kardborreband. Mitt egna hår är rätt långt och tjockt vilket gör att jag knappt får runt hela kardborren. Trots det sitter min ponytail som berget hela dagen. I love it! Jag älskar också när man kan ha uppsatt hår lägga håret över ena axeln. Det är så fint ♥

rapunzel-clip-in-ponytail-chocolate-brown rapunzel-of-sweden-clip-in-ponytail

Du hittar min clip-in ponytail HÄR. Det söta hårbandet kommer från Jane Doe.

Vad tycks? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share