Artikeln innehåller reklamlänkar

Till dig: 300 kr i rabatt på valfri Dolce Gusto-kaffemaskin

nescafe-dolce-gusto-kaffemaskin

En kaffemaskin för 149 kr. Det låter alldeles för bra för att vara sant. Men det är det inte! I samarbete med Nescafé Dolce Gusto får jag ge dig som läsare 300 kr i rabatt på valfri Dolce Gusto-maskin! Hur grymt? 😀

Det innebär att du just nu kan fynda kaffemaskiner för drygt hundralappen! INSANE!! Själv vet jag inte ens vad jag skulle göra utan min kära Dolce Gusto. Han får mig att vakna varje morgon med bästa kaffet och gör dessutom supergod latte, iste, cappuccino, varm choklad och annat med ett klick. Eftersom det finns ett så stort utbud av kapslar (och jag testat himla många) tänkte jag göra ett inlägg senare i veckan och tipsa om mina absoluta favoriter.

Till dess, spana in alla kaffemaskiner HÄR! Perfekt present till dig själv eller något att överraska föräldrarna med. Uppge koden “47KJAJG3FEL4” i kassan så får du 300 kr i rabatt  (rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller fram till 30/5-2014).

fiorucci-nescafe-dolce-gusto
Jag har provat två kaffemaskiner hemma, Fiorucci och Mini Me. Båda har en exklusiv automatisk teknologi med dosering efter egen smak. Fiorucci är ett konstverk i sig och ger garanterat många komplimanger i köket. Mini Me passar om du vill ha en kaffemaskin som tar en så liten plats som möjligt.
mini-me-white-dolce-gusto

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

6 reaktioner på ”Till dig: 300 kr i rabatt på valfri Dolce Gusto-kaffemaskin”

  1. Riktigt bra erbjudande! Men jag köpte en Dolce Gusto i söndags haha 🙂 Ser fram emot att höra vad du tycker om kapslarna sen. Jag tycker att flera är väldigt söta i onödan.

  2. Älskar de där kaffemaskinerna har den som heter Piccolo i vit. Här i Finland är de också superpopulära 😀 Fick min till födelsedagspresent i december 😉

  3. Tack så mycket, det blev en kaffe maskin för mig! Är super Pepp på att prova! Ska bli härligt att börja dagen med en kopp varm choklad!! 😉 :mrgreen:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet