Artikeln innehåller reklamlänkar

L’Oréal Paris Makeup Studio Kit

L'Oréal Paris Makeup Studio-KitL'Oréal Paris Makeup Studio-KitL'Oréal Paris Makeup Studio-KitL'Oréal Paris Makeup Studio-KitL'Oréal Paris Makeup Studio-KitL'Oréal Paris Makeup Studio-KitL'Oréal Paris Makeup Studio-Kit

IN MAKEUP HEAVEN!! I dag hämtade jag ut mitt finalpris i L'Oréal Paris Trendsetter Search –  ett  L'Oréal Paris Makeup Studio kit. Jag har varit så inställd på att vinna hela tävlingen att jag inte ens insett vad finalpriset faktiskt innebär. En fantastisk snygg makeupväska med inbyggda glödlampor och tillhörande ben (så att väskan kan förvandlas till ett sminkbord) – och fullproppad med de senaste nyheterna från L'Oréal. Wow kan inte ens beskriva upplevelsen av att öppna paketet.

Jag är överlycklig och såååå peppad på att sminka mig! Det är precis vad jag kommer få göra i tävlingens sista moment också. Vi är tio finalister som ska göra varsin video där vi pratar om oss själva, om mode, skönhet och varför vi vill bli L'Oreal Paris Official Trendsetter 2015. En jury utser vinnaren som presenteras den 31:a oktober på skönhets- och modemässan Attitude-STHLM. Tagga, tagga, tagga!! 😀

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share