L’Oréal Paris Makeup Studio Kit

L’Oréal Paris Makeup Studio Kit

L'Oréal Paris Makeup Studio-KitL'Oréal Paris Makeup Studio-KitL'Oréal Paris Makeup Studio-KitL'Oréal Paris Makeup Studio-KitL'Oréal Paris Makeup Studio-KitL'Oréal Paris Makeup Studio-KitL'Oréal Paris Makeup Studio-Kit

IN MAKEUP HEAVEN!! I dag hämtade jag ut mitt finalpris i L'Oréal Paris Trendsetter Search –  ett  L'Oréal Paris Makeup Studio kit. Jag har varit så inställd på att vinna hela tävlingen att jag inte ens insett vad finalpriset faktiskt innebär. En fantastisk snygg makeupväska med inbyggda glödlampor och tillhörande ben (så att väskan kan förvandlas till ett sminkbord) – och fullproppad med de senaste nyheterna från L'Oréal. Wow kan inte ens beskriva upplevelsen av att öppna paketet.

Jag är överlycklig och såååå peppad på att sminka mig! Det är precis vad jag kommer få göra i tävlingens sista moment också. Vi är tio finalister som ska göra varsin video där vi pratar om oss själva, om mode, skönhet och varför vi vill bli L'Oreal Paris Official Trendsetter 2015. En jury utser vinnaren som presenteras den 31:a oktober på skönhets- och modemässan Attitude-STHLM. Tagga, tagga, tagga!! 😀

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

19 reaktioner på ”L’Oréal Paris Makeup Studio Kit”

  1. Åh, nu är jag lite avis på dig! 😉 Makeupväskan ser ju helt fantastisk ut! Sån skulle jag inte tacka nej till. Jag hoppas verkligen att du vinner hela tävlingen också! 🙂 Ska bli roligt att få se din finalvideo också 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet