Blog off

Blog off

Blog off Quiltad väska Blog off

Foto: Rebecka

Säger det igen, vilken helg! Det har varit fantastiskt roligt på kryssningen med Daisy Beauty. Och det var nästan lite skönt att internetuppkopplingen var så dålig på fartyget. Då tvingas man helt enkelt till att koppla av och bara vara. Sånt behövs ibland! Efter i dag är det dock “Blog on” som gäller igen 🙂

Jag har massa bilder och även en “follow me around”-video att dela med mig av framöver. Till dess att vi hörs igen vill jag passa på att önska er en fortsatt fin söndag. Puss!

[divider]Min outfit i Helsingfors:[/divider]

Hatt, Nelly (here!) ♦ Kjol, ♦ Nelly (here!) T-shirt, Sisters Point ♦ Väska, Boohoo

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

8 reaktioner på ”Blog off”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet