Artikeln innehåller reklamlänkar

3 ögonbrynsfavoriter

3 ögonbrynsfavoriter

isadora_brow_shaping-gel

Fyllighet och fixering. Här är tre favoriter som kirrar ögonbrynen i ett nafs!

1. IsaDora Brow Shaping Gel
Detta är IsaDoras sprillans nya bryngelé som ger volym, fyllighet och håller brynen på plats. Jag älskar den lilla miniprecisionsborsten som gör appliceringen snabb och enkel. Smidigt är också att Brow Shaping Gel kan användas både innan och/eller efter du fyller i ögonbrynen. Den finns i fyra olika nyanser, varav både den genomskinliga och den mörkbruna är favoriter hos mig.

2. Real Techniques Brow Brush
Bästa penseln ever för att applicera brynskugga! Den är supermjuk, ecovänlig, ger en jämn applicering och är dessutom toksnygg.

3. IsaDora Matte Chocolates Eye Shadow Palette
En palett med matta bruna skuggor är en fantastisk multiprodukt och ett must-have. Om jag bara skulle ta med en sminkprodukt till en öde ö skulle det vara just denna. Matte Chocolates har fem matta ögonskuggor, från hudnära beige till mörkt chokladbrun. Det är perfekt att använda till sotningar och för att fylla i ögonbrynen. Den ljusaste ögonskuggan är även toppen att använda för att tona ut kanter, ljusa upp eller använda som matt highligher.

isadora-brow-shaping_gel

* I detta inlägg finns affiliatelänkar.

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

3 reaktioner på ”3 ögonbrynsfavoriter”

  1. Sjukt bra tips! Gelén är jag extra sugen på att testa 🙂 jag har just nu bara Isadoras ögonbrynspenna men jag är sjukt nöjd med den!
    Dina ögonbryn är alltid så himla fina <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet