Artikeln innehåller reklamlänkar

Billiga nagellack & removers: här är höstens bästa fynd!

Hösten hos Kubiss och Gunry

Sugen på nya billiga nagellack eller en bra nagellacksremover för en liten peng? Då är detta ett hett tips för dig!

Billiga nagellack

Till att börja med har det välkända budgetmärket Kubiss lanserat nya nagellack som är svåra att motstå. Vi ser murriga nyanser i blått, gråbeige, guld och gammelrosa. En perfekt liten nagellackskompott i höst! I vanliga fall behövs det oftast tre lager för att billiga nagellack ska täcka, men det är något speciellt med dessa budgetlack. De är lätta att applicera, har en härligt krämig formula och täcker nästan efter bara en applicering. Dessutom torkar lacken snabbt och håller sig fint i drygt en vecka med ett bra topplack över.

Billiga nagellack från Kubiss
Kubiss London Nail Polish i nyanserna 156, 131, 154 och 155. Ett grymt budgetalternativ! Lacken går att fynda för mellan 10-39 kr beroende på butik.

Billiga nagellacksremovers

Billiga nagellacksremovers - Gunry Nail Polish Remover

När det kommer till removers tycker jag att Gunry är ett bra alternativ. De har flera olika nagellacksremovers att välja bland, beroende på vad man föredrar:

Gunry Nail Polish Remover Pads

Dessa bommullspads innehåller vitamin E och är väldigt bra om du vill vara extra snäll mot dina naglar. Det tar längre tid att ta bort nagellacket men det bästa är att removern inte torkar ut naglarna eller irriterar. Dessutom doftar bomullspadsen väldigt gott. Sött och friskt.

Gunry Nail Polish Remover Pump

Om du vill ta bort nagellack snabbt som attan är detta det absolut bästa tipset. Jag älskar pumpen som gör det smidigt att snabbt få removern på bomullsrondellen.

Nail Polish Remover Svamp

Dip-in removers är perfekt när du vill ta bort nagellack utan ansträngning. Det är bara att doppa fingrarna i burken, inom 1 minut är allt nagellack borta (även glitternagellack som annars sitter som berget!). Detta är den remover jag använder allra mest. Jag brukar passa på att ta bort nagellack samtidigt som jag tittar på film. Detta är som gjort för det.

Det allra bästa med Kubiss nagellack och Gunry Nail Polish Remover är såklart det plånboksvänliga priset. Produkterna går ofta att fynda för runt 20 kronor på till exempel ÖoB, Ica Maxi eller Rusta. Du hittar alla återförsäljare HÄR.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share