Artikeln innehåller reklamlänkar

Fet beställning: 25 plagg från Boohoo.com!

Boohoo

JAG DÖR LYCKODÖDEN RIGHT NOW! Fick nyligen veta att jag haft turen att vinna ett presentkort på £500 på Boohoo.com. I dag kom drömvinsten in på mitt Boohoo-konto och jag har sedan dess haft världens största leende på läpparna. Jag hittade så många galet fina plagg på sidan att jag inte kunde låta bli att spendera alla pengar på en gång …

Men gosh vad roligt det kommer bli att klä sig framöver! Det blir en uppdaterad basgarderob med vita och svarta linnen, jeans och t-shirts. Sedan blir det några riktigt snygga statement-plagg som jag ser särskilt mycket fram emot att använda. Hur häftiga är inte de holografiska bootsen eller den kamouflagemönstrade cut out-kimonon till exempel? 😀

Här är alla plagg som är på väg till mig: 

Boohoo

1. Paljettröja 2. Paisleymönstrad klänning 3. Parkas 

Boohoo

4. Jeans ♦ 5. Quiltad väska ♦ 6. Célfie t-shirt

Boohoo

7. Holographic boots ♦ 8. Jeans ♦ 9. T-shirt

Boohoo

10. Armband ♦ 11. Vita jeans ♦ 12. Vitt linne ♦ 13. Bomberjacka

Boohoo

14. Cut out bralet ♦ 15. Aztekmönstrad kjol ♦ 16. Mintgrön tröja ♦ 17. Fluffig tröja

Boohoo

18. T-shirt (enda plagget som min kille ville ha från hemsidan) ♦ 19. Klänning ♦ 20. Multipack med ringar ♦ 21. Snood

Boohoo

22. Kamouflagemönstrad kimono ♦ 23. Solglasögon ♦ 24. Aztekmönstrad cardigan ♦  25. Svart linne

Haha alltså …. det är galet att shopping kan göra en så lycklig. Jag kan inte ens beskriva hur glad jag är eller hur mycket jag ser fram emot detta paket.

Vilket nummer är din favorit? 😀

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share