Fet beställning: 25 plagg från Boohoo.com!

Fet beställning: 25 plagg från Boohoo.com!

Boohoo

JAG DÖR LYCKODÖDEN RIGHT NOW! Fick nyligen veta att jag haft turen att vinna ett presentkort på £500 på Boohoo.com. I dag kom drömvinsten in på mitt Boohoo-konto och jag har sedan dess haft världens största leende på läpparna. Jag hittade så många galet fina plagg på sidan att jag inte kunde låta bli att spendera alla pengar på en gång …

Men gosh vad roligt det kommer bli att klä sig framöver! Det blir en uppdaterad basgarderob med vita och svarta linnen, jeans och t-shirts. Sedan blir det några riktigt snygga statement-plagg som jag ser särskilt mycket fram emot att använda. Hur häftiga är inte de holografiska bootsen eller den kamouflagemönstrade cut out-kimonon till exempel? 😀

Här är alla plagg som är på väg till mig: 

Boohoo

1. Paljettröja 2. Paisleymönstrad klänning 3. Parkas 

Boohoo

4. Jeans ♦ 5. Quiltad väska ♦ 6. Célfie t-shirt

Boohoo

7. Holographic boots ♦ 8. Jeans ♦ 9. T-shirt

Boohoo

10. Armband ♦ 11. Vita jeans ♦ 12. Vitt linne ♦ 13. Bomberjacka

Boohoo

14. Cut out bralet ♦ 15. Aztekmönstrad kjol ♦ 16. Mintgrön tröja ♦ 17. Fluffig tröja

Boohoo

18. T-shirt (enda plagget som min kille ville ha från hemsidan) ♦ 19. Klänning ♦ 20. Multipack med ringar ♦ 21. Snood

Boohoo

22. Kamouflagemönstrad kimono ♦ 23. Solglasögon ♦ 24. Aztekmönstrad cardigan ♦  25. Svart linne

Haha alltså …. det är galet att shopping kan göra en så lycklig. Jag kan inte ens beskriva hur glad jag är eller hur mycket jag ser fram emot detta paket.

Vilket nummer är din favorit? 😀

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

28 reaktioner på ”Fet beställning: 25 plagg från Boohoo.com!”

  1. Åh vad roligt för dig, alltid lika kul när man får gå loss och verkligen unna sig. Förtjänar du som gör ett sånt sjukt bra jobb med din blogg! Gillar 8, 13 och 22 mest, men allt var sjukt snyggt 😀

    1. Me too! Nya kläder är alltid lika kul 😀 24 är verkligen fin! Om den är lika snygg som den verkar måste jag beställa en i svart också 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet