Artikeln innehåller reklamlänkar

Bh-provning med Hunkemöller

Bh-provning med Hunkemöller

I går bjöd Hunkemöller i Täby Centrum in mig för en personlig bh-provning i jakten på the perfect fit.

Jag fick hjälp att prova ut underkläder i rätt storlek och modell och samtidigt spana in alla härliga nyheter i butik. Det var flera år sedan jag var på en bh-provning sist och eftersom det var min första gång i en Hunkemöller-butik passade detta tillfälle super.

Bh-provning med Hunkemöller

Bra from HunkemöllerHunkemöller Täby Centrum

Jag måste först och främst säga: GOSH vad mycket snyggt det finns hos Hunkemöller! Från sexiga bh:ar och set till sockersöta nattlinnen, tofflor och träningskläder. Det till väldigt bra priser dessutom. En BH kostar runt 250 kronor och många trosor kan man fynda under hundralappen.

Hitta rätt bh-storlek

Visste ni förresten att hela 80 procent av alla kvinnor går runt med fel BH-storlek? Det vanligaste felet brukar vara att man har för stor omkrets och för liten kupa.

Hunkemöller har en smart 'Sexy comes in all Shapes'-guide i jakten på den perfekta Bh:n. Olika bröstformer har delats in i fyra bh-kategorier: 'Perfect plunge', 'Fabulous full cup', 'Delicious demi' och 'Beatiful balcony'. Med bh-provningen får man inte bara veta sin rätta storlek utan även vilken stil som passar ens egen bröstform bäst. Det är bröstens fyllighet, mellanrum och mått som avgör vilken Sexy Shape som passar bäst (även om man givetvis kan variera och välja från olika modeller). Därefter blir det supersmidigt att hitta olika favoriter snabbt och enkelt.

Du kan enkelt prova att hitta din Sexy Shape online → HÄR. Jag skulle dock rekommendera att gå till butik och få hjälp av experter först.

Bh-provning med Hunkemöller

Jag möttes av service i världsklass. Fick framförallt grym hjälp av fina Felicia – tjejen till höger i bild. Hon fick mig att känna mig så bekväm, gjorde provningen superrolig och personlig och delade samtidigt med sig av en massa tips och tricks.

Hunkemöller i Täby Centrum

Hunkemöller i Täby Centrum får in nya kollektioner var tredje vecka. På bilen ovan ser ni den senaste som går i svart och bronz. Hur snygg?

Noir Exclusive Collection
Eller vad sägs om exklusiva Noir Collection som går i svart, rött och nude?

Red bra from HunkemöllerBh-provning med HunkemöllerBh-provning med Hunkemöller

Jag fick välja ut tre av mina favoriter i butik. Det blev bland annat bh:n The Heartbreaker i Perfect Plunge.

Red bra from Hunkemöller

Och detta set från Noir-kollektion med crèmefärgade kupor täckta med röd spets.

Perfume from HunkemöllerHunkemöller Täby CentrumBra from HunkemöllerCosy slippers

FablegsHunkemöller Täby Centrum

Kort och gott kan jag varmt rekommendera att göra en Bh-provning och få hjälp med att hitta din perfekta storlek. Jag kan också varmt rekommendera att kika in i närmsta Hunkemöller-butik. Tro mig, det är svårt att bara gå ut med en shoppingpåse. ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share