Artikeln innehåller reklamlänkar

Beauty by EllosPrisvänliga skönhetsnyheter från Ellos egna märke!

Beauty by Ellos

På jakt efter plånboksvänliga skönhetsprodukter? Spana in Ellos egna och sprillans nya skönhetskollektioner: Beauty by Ellos, Northern Beauty och Sense of Karma. Här hittar du allt från högglansiga nagellack till kroppsvård och doftljus inspirerade av vår nordiska natur.

Mest imponerad är jag nog av nagellacken som kan klickas hem för ynka 39 kronor. De är lätta att applicera, ger supermycket glans och håller länge (cirka 5-6 dagar). Nagellacken innehåller dessutom UV-filter som skyddar naglarna från missfärgning och finns i 13 fina färger. Från cremelack i nude, rosa och rött till metallicnyanser. På mina naglar är just nu lacket Purple Must-Have Mustang. Det är, precis som namnet antyder, ett must-have! Ett perfekt lilarött metalliclack som glänser som bara den.

Beauty by Ellos, Northern Beauty & Sense of Karma

Beauty by Ellos

Här syns Beauty by Ellos Dipliner (69 kr). Det är en flytande eyeliner som gör det väldigt lätt att applicera både tunna och tjocka linjer beroende på hur spetsen på filtpennan riktas. Det står att eyelinern är vattenresistent – men det är den inte. Inget att rekommendera för regniga höstdagar, men däremot som lättapplicerad vardagseyliner som lätt kan tvättas bort med bara vatten.

På bilden syns också Beauty by Ellos Multi Eyeshadow (99 kr). Det är multiögonskuggor med fyra färger som går från ljust till mörkt i samma färgskala.  Det finns fem olika färgskalor att välja bland. Jag har Smoky Plum som passar utmärkt för att göra både en lättare vardagssminkning eller festligare sotning i en djupt lila nyans. Ögonskuggorna är gjorda på microfina mjukgörande puderpartiklar – och ja, de är väldigt pudriga av sig, men sitter förvånansvärt bra. Bäst tycker jag att det blir om man applicerar skuggorna med en fuktad pensel.

Beauty by Ellos

Här är ett smakprov på Ellos två nya spakollektioner: Northern Beauty och Sense of Karma.

Northern Beauty Body Mist (119 kr) är en superhärlig väldoftande spray som kan användas på kroppen såväl som i hemmet. Den innehåller naturlig lavendelolja (men doftar, till min lycka, inte alls lavendel), utan känns bara allmänt lugnande och skön. Perfekt att applicera på kvällen.

Från Sense of Karma-kollektionen kan du skymta ett doftljus (119 kr) med 30 timmars brinntid. Den har en subtil doft av lavendel som fräschar upp stämningen i rummet och, precis som body misten, skapar en lugnande och avkopplande känsla. I båda spakollektionerna finner du bland annat även body lotion, body oil, body scrub, tvål och shower gel. Allt för runt hundralappen.

Kort och gott bjuder Ellos på riktigt härliga och prisvärda skönhetsnyheter som är väl värda att spana in.

Har du testat något från kollektionerna? Berätta gärna vad du tycker – eller om det är något speciellt du skulle vilja veta mer om 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share