Artikeln innehåller reklamlänkar

4 härliga badbomber från Lush

lush-bubble-bar

Älskar Lush badbomber! De brusande kakorna ger alltid en show i badkaret, vare sig det är i doft, färg eller häftiga överraskningseffekter.

Här är fyra härliga treats som jag fick i ett pressutskick för några veckor sedan:

 • Tulip Reusable bubble bar (95 kr/70 g)

  En badbomb i form av en tulpan! Badbomben går att använda flera gånger då man swishar runt den likt ett trollspö i vattnet för att skapa bubblor. Tulip bubbelbit innehåller lyxiga eteriska ojor och delar samma förföriska doft som Lush bästsäljande badbomb Sex Bomb.

 • Wonder Woo Hoo bubble bar (75 kr/100 g)

  Inspirerad av Wonder Woman och skapad för ”wonder women”. Badbomben är täckt med guldfärgat glitter och har en kärna av silverglitter inuti som skapar ett vacker silvermönster på vattnet bland alla bubblor. Bubbelbiten doftar av sadelträ och solmogna apelsiner och är idealisk för överarbetade supermammor som måste ladda batterierna.

 • Inhale Exhale bath ballistic (59kr / 90 g)

  En så kul idé! Den här badbomben har två delar: Inhale och Exhale. Varje halva brusar i olika hastigheter. Inhale brusar snabbt och låter dig andas in rosolja för att börja din resa in i landet ”avslappnad”. Exhale ger dig långsamt möjligheten till extra lyxig tid i badet. Den avger sig cederträ och varma jordiga dofter.

 • Rose Bubble Bar (49 kr/50 g)

  En söt och uppfriskande badbomb doftsatt med ros och citronolja. Innehåller nyponolja och kakaosmör för en återfuktande och mjukgörande effekt. Rose Bubble Bar kan delas på mitten eller användas över två bad.

Vilken bubbelbit lockar dig mest? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share