Mineral Rice Setting Powder – bästa pudret för blandhy!

Mineral Rice Setting Powder – bästa pudret för blandhy!

Youngblood-Loose-Mineral-Rice-Setting-Powder

Har du blandhy heller fet hy? Då ska du spana in mitt nyfunna favoritpuder! Youngblood Mineral Rice Setting Powder* är ett lätt och transparent rispuder som kan användas som makeupprimer, för att matta ner glansiga, feta partier, dölja stora porer eller fixera makeupen.

Det lösa rispudret har oljeabsorberande och fixerande egenskaper tack vare innehållet av risstärkelse, majsstärkelse och mineraler. Jag har haft problem med att hitta ett puder som inte täpper igen porer och ger mig finnar, men detta klarar alla tester. Den ger en perfekt naturlig finish och håller länge. Rispudret kan med fördel även blandas med mineralfoundation för att justera färgen.

Mineral Rice Setting Powder finns i tre olika färger och går att köpa på Bangerhead.se för 289 kr.

Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (5/5)

Youngblood-Loose-Mineral-Rice-Setting_Powder
Bangerhead hyllar varje vecka bloggare som brinner för hårvårds- och skönhetsprodukter. I maj utsåg de mig till veckans blogg och som pris fick jag välja en produkt. Att jag valde just Youngblood Loose Mineral Rice Setting Powder ångrar jag inte för en sekund. Jag hade nog inte ens hittat det annars. Ett kap! ♥
Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

8 reaktioner på ”Mineral Rice Setting Powder – bästa pudret för blandhy!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet