Outfit: Avicii #Truetour

Outfit: Avicii #Truetour

avicii_truetour_fan-outfitavicii_truetour_outfit avicii_truetour-outfit avicii-outfit forlife-armband
Sneakers, Fanny Lyckman for Estradeur |  Armband, ForLife | Paljettkofta, H&M

Avicii levererade en helt magisk spelning i går på Tele2 Arena! Det är en upplevelse och kväll jag aldrig någonsin kommer glömma. Stämningen, värmen (!) och alla grymma låtar toppat med ett fantastiskt ljusspel. WOW är ordet. Kvällen till ära piffade jag till min sminkning lite extra genom att måla en del av Aviciis logga på kinden. För att vara både bekväm och uppklädd på samma gång körde jag på klänning och paljetter till sneakers och leggings. Älskar såna knasiga kontraster!

Nu är det en lång söndagsbrunch som väntar. Sedan drar vi ut på en fotoutflykt till Torö och peppar inför att fota solnedgången i Nynäshamns vackra skärgårdsmiljö. Det blir en väldigt lugn dag – till skillnad från gårdagen 😉 ♥

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

24 reaktioner på ”Outfit: Avicii #Truetour”

 1. Hej,

  Om du skulle vilja kika in på min nystartade blogg hade det varit superkul!
  Jag har även en grym tävling om ett fint armband vid kategorin övrigt- tävlingar!
  Hoppas du gillar min blogg och tveka inte att kommentera eller följa den!

  Kram.

 2. det låter helt fantastiskt !
  önskar att jag hade haft möjlighet att gå på hans konsert !
  Och du är otroligt vacker på bilderna !! <3

 3. Hoppas fotoutflykten blev awesome med mycke fina bilder som vi får ser! Väldigt snygg outfit, och vacker som alltid är du! 🙂 <3

 4. Men vilken grym outfit Ida och Avicii logan blir pricket över i 😀 Avis på dig när du var på konserten låter som att det har varit superhäftigt där 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet