Artikeln innehåller reklamlänkar

2 tips för ett glansigare hår (+ wow-doft som bonus!)

grazette-of-sweden-xl-creative-argan-oilgrazette-of-sweden-crush-wonder-mask

Åh tala om godis för håret! Jag har nyligen upptäckt två svensktillverkade hårprodukter som slår det mesta i mitt badrum.

Grazette XL Cretive Argan Oil ++ är en vårdande hårolja som ger näring på djupet. Det är en lätt formula med hjortron-, argan och jojobaolja samt berikad med dofter från gröna äpplen och solrosor. Det är bara att applicera i torrt eller fuktigt hår så får man direkt ännu mer glans! Ett tips är att bara ta något pump med olja i händerna och krama in det i håret – det behövs mindre olja än du tror (annars kan det se fett ut). Till skillnad från alla andra håroljor jag provat doftar denna allra, allra bäst. Första gången jag provade den chockerade jag killen med att skrika rätt ut: ”OY MY GOD, SIMON KOM!!” så att även han skulle få känna doften. Det är wow-faktor!  Håroljan är tillverkad av Grazette of Sweden och är skapad utifrån mottot ”As green as possible”. Den innehåller inga silikoner, parabener, färgämnen eller parfym och flaskan är tillverkad av återvunna PET-flaskor. Heja Sverige!

Grazette Crush 6 Wonder Mask är en lyxig och snabbverkande inpackning för färgade, naturliga och behandlade hår. Masken appliceras i fuktig hår i 60 sekunder och är inte bara stärkande, glansgivande och färgbevarande – utan även värmeskyddande. Hårmasken är även klockren att använda för att ge nytt liv åt trist löshår. Som en fet bonus doftar även denna fantastiskt av ananas! Hårmasken finns även i en manlig variant, Crush Black Violet,  som doftar supergott (killen är stormförtjust i sin som han fick i The Man Box).

Produkterna finns att köpa hos frisörer runt om i landet samt online via länkarna ovan.
Har du ett produkttips för ett glansigare hår? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share