Artikeln innehåller reklamlänkar

Glossybox December 2015: The Positivity Box

Glossybox December 2015 The Positivity Box

Extra mycket glädje i vintermörkret? Här är en titt på vad som gömde sig i Glossybox December 2015: The Positivity Box.

Efter en höst fylld med initiativ för ett mer #kärleksfulltinternet fortsätter Glossybox att inspirera till positivitet – denna gång med Marie Serneholt i fronten. En kvinna som fullkomligt osar positivitet och glossyness!

Den ikoniska rosa boxen har prytts med positiva och fina komplimanger som Glossybox prenumeranter själva delat med sig av. Som till exempel: ”Du är bättre än choklad”, ”Du skrattar så fint” och ”Vem behöver solsken när du finns?”.

Även den manliga motsvarigheten The Man Box har fått en specialdesign iklädd positiva citat som ”Du är bättre än pizza” och ”Jag får så mycket energi av dig”.

Jag tycker att själva kampanjen och initiativet är både roligt och toppen, men måste ändå erkänna att jag hade önskat att The Man Box fått ha kvar sin ikoniska grå färg – istället för den tillfälliga blå makeovern. Det tänkta budskapet med att sprida positivitet och uppmana till uppskattning för sig själv och andra förloras lite i klichén att ”blått är för killar” och ”rosa är för tjejer”.

Men men. Här är en titt på innehållet!

Glossybox December 2015: The Positivity Box

Glossybox December 2015 The Positivity Box

 • JAMELA 24 K Guldkollagenmask under ögonen (originalprodukt 259 kr/5-pack)
  Återfuktande mask med äkta 24 karats guld, hyaluronsyra och växtbaserad kollagen för mindre mörka ringar, fastare hud och ökad lyster.
 • GLAM OF SWEDEN Nail Art Strips (29 kr)
  Jag älskar dekortejp till naglarna och blev väldigt glad för denna som är hela 15 meter långa tejp som lätt piffar till vintermanikyren.
 • BENEFIT COSMETICS Benetint (315 kr/12,5 ml)
  Ikoniskt stain som sätter färg på både läppar och kinder. Applicera tre streck på varje kind och blanda genast ut.
 • MARIA NILA Cream Heat Spray (229 kr/150 ml)
  Boxens absoluta guldkorn! Vårdande värmespray som reparerar hårstrået och motverkar friss. Spraya eller krama in i håret före föning och värmestyling. 100% vegansk samt sulfat- och parabenfri. Förpackningen är 100% klimatkompenserad.
 • GLOSSYBOX Ögonskugga ”Frosted Taupe” (99 kr/3 g)
  Specialdesignad ögonskugga från Glossybox. Den kan användas både torr och våt – färgen intensifieras med en fuktad pensel.

The Man Box The Positivity Box

 • BEARD MONKEY Hair & Body Schampoo (179 kr/250 ml)
  Ett schampoo för hela kroppen med en uppfriskande doft av Lemongrass Rain. Formulan innehåller bland annat arganolja och grönt te som har både vårdande och rengörande egenskaper.
 • BANGERHEAD Epic Molding Paste (129 kr/100 ml)
  Produkten min kille uppskattade allra mest! Denna Epic Mouldig Paste är Bangerheads senaste egna tillskott. Den ger bra stadga, hållbarhet och doftar alldeles underbart.
 • GUM Soft picks Advanced (49 kr/30 st)
  Den nya generationens tandsticka av plast för effektiv rengöring mellan tänderna.
 • BRIGHTON BEARD COMPANY Old Joll´s Beard Oil (102 kr/10 ml)
  Old Joll's skäggolja är The Brighton Beard Companys mest populära produkt och innehåller en blandning av de allra finaste oljorna som behandlar, mjukgör och ger näring åt ansiktshåret – vare sig det är en välodlad mustasch, glänsande stubb eller vildvuxet skägg. Oljan är handgjord och innehåller bland annat vitamin E, essentiella oljor, ylang ylang och sandelträ.
 • ÊTRE BELLE COSMETICS Golden Caviar Skin Roll-on (395 kr/15 ml)
  Utslätande och uppiggande ögon-roll-on. Den svalkande gelen ger maximalt med fukt och dämpar svullnader. Gold Caviar Complex och den aktiva ingrediensen pullulan gör området kring ögonen fastare med mer lyster.

Glossybox & The Man Box - The Positivity Box

Prenumerera på Glossybox & The Man Box

Vill du också prenumerera på Glossybox*? En prenumeration kostar 139 kr i månaden och går att beställa här*.

En prenumeration på The Man Box* finns att beställa för 169 kr var tredje månad.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share