Artikeln innehåller reklamlänkar

Apoliva lanserar ekologisk hudvårdsserie

Aploliva Eko - Ekologisk hudvårdsserie

Här är en varmt välkommen novembernyhet och även Apotekets första ekologiska hudvårdsserie: Apoliva Eko.

Med sina lätta och luftiga konsistenser är det en ekologisk serie som sticker ut. Apoliva Eko är även särskilt snälla hudvårdsprodukter som enbart innehåller välkända ämnen, för att inte ge upphov till allergier.

Inom ekologisk hudvård används ofta eteriska oljor som doftsättare vilket kan irritera känslig hud. Denna serie är milt parfymerad med rosextrakt, ett ämne som förutom sin trevliga doft även är sprängfyllt med skyddande antioxidanter.

Apoliva Eko

I hudvårdsserien ingår dagkräm, nattkräm, ögonkräm och rengöringsmousse. Ögonkrämen innehåller bland annat barkextrakt från Albizia Julibrissinträdet (även känt som ”The Persian Silk tree”), en ingrediens, som med bevisad effekt, minskar synligheten av trötthetstecken, fina linjer, mörkar ringar och påsar under ögonen. Övriga ingredienser är lugnande Aloe Vera, vegetabiliska oljor, aprikoskärnolja (rik på omega 6 och 9) samt avocadoolja (med vitamin A, B och E som ger huden lyster och näring).

Priset på produkterna ligger mellan 99 kronor – 179 kronor.

Apoliva Eko - Apotekets första ekologiska hudvårdsserie
Måste även tillägga att seriens förpackningar är superbra. Airless pumpar istället för burkar. Dessutom står alla krämer upp och ner.

Om du gillar denna serie kommer du även ha något att se fram emot. På Daisy Beauty-konferensen i London i helgen hintade nämligen Apoteket om att det kommer ekologiska hudvårdsprodukter i samma serie 2016.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share