Artikeln innehåller reklamlänkar

Lyxiga lakritskulor i guld, silver och brons till jul

Lakrids by Johan Bülow Christmas Edition 2015 - Gold, Silver & Bronze

Hur Lakrids by Johan Bülow lyckas överträffa sig själv gång på gång är svårt att förstå. Nu, lagom till jul händer det igen. De olagligt goda och klassiska guldstoftsrullade lakritskulorna med hallon och krämig vit belgisk choklad får sällskap av två gyllene nyheter: Silver och Bronze. Håll i er.

För det första: Hur snygga? För det andra: Hur goda? MY GOD, säger jag bara. Det är som ”little drops of heaven” (för att sno ett citat från Vänner).

De silvriga kulorna heter Dark Mint Choc Coated Liquorice och är sötlakrits omsluten av mörk belgisk choklad, mint och rullade i ett vacker silverstoft.

De bronsfärgade kulorna heter Salty Caramel Choc Coated Liquorice och är sötlakrits med dulce de leche-choklad, saltad karamell, råkalritspulver och havssalt. Dessa är verkligen farligt goda med den fantastiska blandningen av sött och salt. Dessutom är jag fortfarande tokig i allt som har med brons och koppar att göra.

Johan Bülow Christmas Edition 2015 – Gold, Silver & Bronze

Lakrids by Johan Bülow Christmas Edition 2015 - Gold, Silver & Bronze

Julburkarna lanseras i tre olika storlekar mellan 150-510 gram och kostar mellan 85 kronor – 230 kronor beroende på storlek.

Johan Bülow Christmas Decorations 2015

Johan Bülow lanserar även Gold, Silver och Bronze 2015 som julpynt. Vad sägs om att hänga upp dessa julkulor i trendiga metalliska nyanser som dessutom smakar gudomligt?

Presentboxen finns att köpa på NK, Illums Bolighus och hos välsorterade inredningsbutiker för ca 220 kr.

Johan Bülow Christmas Decorations 2015

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share