Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Nooshin for Hunkemöller: En exklusiv tjuvtitt från Amsterdam

Anna Nooshin for HunkemöllerDelikat spets, grafiska cut outs, läckra ryggar och broderade blommor. I mitten på augusti kan du se fram emot det där lilla extra i underklädesväg med kollektionen Anna Nooshin for Hunkemöller.

I torsdags bjöd det holländska underklädesmärket in till ett event på mysiga Villa Nicola i Amsterdam för en exklusiv tjuvtitt på den kommande kollektionen som, för första gången, tagits fram i samarbete med en stor influencer i sociala medier: Anna Nooshin.

Anna är en holländsk bloggare, vloggare, entreprenör, författare och tv-personlighet. Inte nog med att hon har en snygg stil och inspirerande kanaler, hon är nog dessutom en av de trevligaste personerna jag träffat. Så jordnära och genomsnäll.

Anna Nooshin for Hunkemöller: En exklusiv tjuvtitt från Amsterdam

Villa Nicola in Amsterdam

Här, i supermysiga Villa Nicola ägde eventet rum. Det är ett nytänkande hotell som imponerade med sin läckra inredning. Varje rum är unikt.

Villa Nicola in AmsterdamAnna Nooshin for Hunkemöller

Alla kampanjbilder för kollektionen har faktiskt fotats här i Villa Nicola. Kollektionen i sig består av edgy, sensuella och tuffa underkläder i svart och vitt …

#AnnaForHKM

… med en fierce touch av vinrött.

Spana in behåns tuffa rygg!

#AnnaForHKM

I kollektionen finns även flera läckra bodies. Jag föll pladask för denna svarta spetsskapelse.

Anna NooshinAnna Nooshin for HunkemöllerCool lamp at Villa Nicola#AnnaForHKMAnna-Karin Hell & Ellinor Hellborg

Med på resan hade jag sällskap av dessa härliga brudar: Anna-Karin Hell & hennes syster Ellinor.

Event with Hunkemöller in AmsterdamView from the second floor at Villa Nicola

#AnnaForHKM

Anna Nooshin's book On Life

Utöver att lansera en underklädeskollektion för Hunkemöller, lanserar nu även Anna sin andra bok, On Life (och spelar samtidigt in olika tv-program). Hur denna grymma brud hinner med allt är en bra fråga.

Kollektionen Anna Nooshin for Hunkemöller är exklusivt tillgängligt online den 16 augusti och landar i utvalda butiker den 21 augusti. Kollektionen har storlekar från XS – XL och kupstorlekar från A-E. Priserna varierar från ca 150 – 450 kr.

Vad tycker du om kollektionen Anna Nooshin för Hunkemöller? Är det något för dig? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share