YAAAS: Anna Nooshin for Hunkemöller är online

YAAAS: Anna Nooshin for Hunkemöller är online

Anna Nooshin for Hunkemöller Body Trend Patchwork

Snörningar, detaljerade texturer, broderier och blomsterapplikationer. Nu har (äntligen!) kollektionen Anna Nooshin for Hunkemöller landat online. Det kan nog vara årets läckraste underklädeskollektion. Den är både förförisk och bohemisk på samma gång.

Jag såg kollektionen i somras på pressvisningen i Amsterdam och blev helt fast. Nu är jag en lycklig ägare av bodyn Body Trend Patchwork (som jag har på mig på bilden), men jag suktar redan efter fler delar ur kollektionen. Framförallt dessa godingar:

Anna Nooshin for Hunkemöller

Anna Nooshin for HunkemöllerAnna Nooshin for Hunkemöller finns endast tillgänglig online. Priserna varierar mellan 69 – 409 kr. Se hela kollektionen HÄR.

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

6 reaktioner på ”YAAAS: Anna Nooshin for Hunkemöller är online”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet