Artikeln innehåller reklamlänkar

Adaras testar: Magicstripes Lifting Collagen Mask

Magicstripes Lifting Collagen Mask

Ni kanske har sett Magicstripes omtalade små osynliga silikonremsor som lyfter ögonlocket utan kirurgi? Nu har en annan spännande nyhet landat i Sverige från samma innovativa företag – Magicstripes Lifting Collagen Mask.

Det är en upplyftande ansiktsmask som formar och stramar åt huden med en effektiv mix av kollagen, koffein, vitamin C + E och makadamianötolja. Masken återfuktar huden samtidigt som den återskapar dess elasticitet och förbättrar blodcirkulationen.

Masken appliceras genom att man först tänjer ut den och sedan för öppningarna över öronen så att masken sitter åt och täcker hakpartiet helt. Den ska verka i cirka 40-60 minuter och kan användas 3-4 gånger i veckan.

Magicstripes Lifting Collagen Mask

Magicstripes Lifting Collagen Mask

Masken är härligt kylande och uppstramande direkt. Mitt hakparti blev även betydligt mindre yttorrt efter verkningstiden. Utöver det märkte jag ingen större skillnad. Men då har jag bara testat denna en gång också.

Lifting Collagen Mask kommer i en förpackning med 5 ansiktsmasker för 499 kronor. De finns på salonger runtom i landet samt hos Märkbart.nu och Lyko.se.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share