Artikeln innehåller reklamlänkar

Adaras Julkalender 2015: Lucka 22

Vision Haircare

Upptäck en grym BUS, ett ultimat torrschampo för brunetter och en snabbtorkande styling- och finishspray! I samarbete med Vision Haircare tävlar jag i dagens lucka ut tre av mina personliga favoriter (värde 489 kr).

Vision Haircare tillverkar professionella hårvårds- och stylingprodukter som är särskilt anpassade för vårt svenska klimat. I dag kan du lägga vantarna på ett kit som är perfekt för att fräscha till sig i vintermörkret:

  • Vision Fast Styling Spray (145 kr)En snabbtorkande styling- och finishspray som doftar fantastiskt! Sprayen ger stadga och volym till alla hårtyper och håller håret på plats – även för fukt och blåst.
  • Vision Spray Tan (199 kr)En av de bästa BUS-produkterna jag provat! Denna snabbtorkande self-tanning spray ger snabbt en jämn och snygg fuskbränna som passar just dig eftersom produkten jobbar med dina egna pigment. Ett gigantiskt plus är också att den opigmenterade formulan inte färgar av sig på kläder eller lakan.
  • Vision Brown Dry Shampoo (145 kr) – Ett ultimat torrschampo för brunetter! Den lätta sprayen är perfekt för att fräscha upp din frisyr mellan tvättningarna. Den ger en torr, matt finish med en härlig volym.

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar.


För plus i kanten:
+ Följ @adaras på Instagram
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Åse, stort grattis!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share