Artikeln innehåller reklamlänkar

Adaras Julkalender 2015: Lucka 15

Deborah Lippmann

Ge dina naglar den uppmärksamhet de förtjänar! Dagens lucka presenteras i samarbete med Deborah Lippmann. Bakom luckan finns två lyxiga nagellack som gör dig redo för både vardag och fest.

Deborah Lippmanns prisbelönade nagellack har länge varit Hollywoodstjärnornas favoriter. Lady Gaga, Scarlet Johansson, Demi Moore och Beyoncé är bara några av de som prytt naglarna med Deborah Lippmanns lack. Nagellacken har kort torktid och innehåller grönt te och biotin som stärker naglarna.

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar.


För plus i kanten:
+ Följ @adaras på Instagram
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Gunilla Egelstad, grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

91 reaktioner på ”Adaras Julkalender 2015: Lucka 15”

 1. Carola Wahlström

  Like dreamers do är verkligen min färg, jag bara älskar rosa nagellack i olika nyanser så därför vill jag förstås gärna vinna även detta.

 2. jag skulle göra fransk manikyr
  med glitter tips om jag vann
  det skulle vara ett kärt bestyr
  med lack från Deborah Lippman

 3. Jag håller tummarna för vinst för att jag tycker mig förtjäna lite lyx helt enkelt hihi O:)

  Följer insta och fb såklart!

 4. följer på insta (emzaans)
  jag vill vinna för att få fina naglar till jul och nyår! varför röda naglar på julen? jag vill ha rosa så de fortfarande är fina, men inte sticker ut lika mycket 🙂

 5. Skulle vara underbart att vinna då nagellacken bara brukar försvinna. Har haft svårt att hitta ett nagellack som fastnat på mina naglar, jag har hört väldigt gott om Deborah Lippmann. Vore superskoj att få testa de här produkterna!!

 6. Äälskar rosa, speciellt rosa nagellack! Gillar att experimentera med olika sorters färger så en gammeldags rosa skulle göra en fin kombination med en annan slags rosa. Tror dessa två nagellack skulle passa perfekt till min svarta klänning till nyår!

 7. Detta skulle jag vilja ge till min mamma i julklapp som nyligen fått tycke för att måla naglarna 🙂 Själv gör jag egna gelenaglar och det tråkigaste med det måste vara att man missar sånna här underbara lack…

 8. Julklappslack och nagellack,
  det ena är för paket och det andra för naglarna mina,
  Tomten delar ut paket och barnen säger tack,
  Jag visar Tomten mina naglar och han strålar över dem för de är så fina!

  😀

 9. Då jag inte har något annat nagellack just nu förutom baslack, skulle detta vara perfekt att ha på till nyår och känna sig extra fest fin.

 10. Eftersom jag jobbar inom vården får jag sällan ha nagellack så när jag väl har det vill jag att det ska vara extra fint!

 11. Deborah Lippmann är en av mina favoritmärken men jag äger bara ett par lack från märket, skulle definitivt vilja testa flera. Älskar både glitterlack och neutrala färger, skulle så gärna vilja vinna!
  Följer och gillar!

 12. Gud vad vackert, jag tror jag dör.
  Den gammelrosa är en bedårande kulör.
  Vi ska gifta oss i februari nästa år.
  Tänk den och den glittriga på tipparna som dekor.
  Vilken sagoprinsessa jag skulle bli.
  Följer och like-ar för detta lotteri!

 13. Louise Johansson

  Med dessa jag lyx i vardagen får,
  till många färger dessa bra går.
  Vackra naglar för mig en lyx är,
  därför vill jag vinna dessa här.

 14. Jag älskar glitterlack och är faktiskt ute efter ett mer diskret lack som kan användas och passar till exakt allt, så denna vinst känns ju som gjord för mig! Jag har aldrig testat det här märket förut, så det skulle definitivt vara kul att vinna!

 15. Säger bara JA TACK,
  till att vinna dessa fina lack.
  Jobbet säger nej till att naglar måla,
  måste dem dessutom ofta tvåla.
  Men nu väntar mycket ledigt,
  och då vill jag använda något redigt.
  Köra all-in på kvalitet och glitter,
  något riktigt bra som sitter.

  God jul!

 16. Jag är helt tokig i nagellack och vill alltid testa nytt! Och de här nagellacken vill jag inte ska vara nya för mig länge! Håller naglar, tummar och tår att jag dessa lacken får!

 17. Hej
  Dessa nagellack är superbra. Har ett från dem och det håller länge och är slittåliga. Önskar få förgylla julen med dessa läckerheter!

 18. Jag har alltid älskat att hålla på med naglar men aldrig ägt ett nagellack som kostat mer än runt 50kr. Att få testa ett high end märke, uppleva en ny slags formula och äga på dansgolvet med ett par glittriga nyårsnaglar skulle vara som en mindre dröm gå i uppfyllelse. Följer dig såklart på Instagram också!

 19. I would love my nails to be super pretty and shiny and it is so hard to make them to grow and keep them pretty when I don’t have a really good nail polish!

 20. Jag skulle behöva piffa till mina naglar,har hört så mycket bra om deytta märke så hade varit kul om de fick pryda mina naglar till jul! 🙂

  Följer på Instagram som frozenvanilla_
  Gillar på Facebook som Malin Gustafsson

 21. Julianna Fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.

  Min dotter har långa naglar som hon gillar att pyssla med. Hon byter
  färg i stort sett varje dag, så nagellacken tar slut ganska fort. Så denna
  vinst skulle hon mer än gärna vilja ha om jag vann.

  Följer @adaras på Instagram
  Gillar Adaras Blogazine på Facebook

  Mvh Julianna Fredrikson
  [email protected]

 22. Gunilla Egelstad

  Älskar färg och glitter – önskar ett nagellack som sitter.
  Dessa fina kommer verkligen göra sig fint på mina naglar- tror då att alla komplimanger på julfesten haglar!

 23. Anna Mårtensson

  Jag har nog nagelack från alla märken förrutom just Debroah Lipman 😉 så det vore himla kul att testa dessa fina lack och se vad de går för =)

 24. Anna Mårtensson

  Glömde skriva att jag följer dig på instagram med namnet vildvatten och på facebook med namnet Anna Mårtensson fd fasth =)

 25. Man blir ju glad bara av att TITTA på den här sköna duon! Jag gillar den våghalsiga kombon av glam och sedesamhet, inspirerande, jag skulle definitivt använda dessa och känna mej piffig och speciell! Deborah Lippmanns lack har jag sett och hört om och har höga förväntningar på, såklart man vill prova! *vinkar med pekringret* Komsi komsi!!!

 26. Jag skulle vilja vinna dessa fina nagellack för att de är så fina och för att de skulle passa på min födelsedagsfest att ha på sig. Följer på instagram (candystar89) och Facebook (Charlotte Eriksson)

 27. Två lyxnagellack är precis vd jag behöver, slippa kladd och skav med dålig kvalitet. Min naglar behöver lte snyggt lack och jag som inte är mästare i tålamod precis vid torkning efter målning behöver bra kvalitet så att jag kan känna mig fin!

  zemam på instagram

  Anna Larsson på FB

 28. Att ha två döttrar kan va´dyrt i drift,
  det är länge kvar innan de blir gift…
  Att få sponsring i form av fina lack,
  får mamman här att ropa; jättemycket TACK!

 29. Har sköra naglar hela vintern som behöver mer uppmärksamhet. Lite snygga lack skulle piffa upp vardagen lite extra, och även naglarna skulle kännas lite extra lyxiga även om dem är korta. Har dessutom spanat in en av dina nageldesigner jag skulle vilja testa med dessa 😀

 30. När naglarna är trista, vill jag måla dem så de kan gnistra. Vackra lack gör susen, och jag skiner ikapp med ljusen!

 31. Jag är föredetta nagelbitare, slutade för några månader sen. Måste alltid ha målade snygga naglar för att inte börja bita igen. så nagellack går åt massor av här hemma!

 32. Efter att inte ha målat naglarna på länge har jag fått slänga de lack jag hade och nu är jag i stort behov av nya lack och dessa var ju kanonfina!

 33. Amanda Linnarsson

  Jag behöver vinna för att sluta bita på nagelbanden. Snygga nagellack hindrar mig från att bita. Har stora köttsår på varje finger nu.

 34. För att dölja mina nagelbitna och klena naglar men bravur. För att ge mig det där lilla extra för självförtroendet, outfiten och känslan!

 35. För att dölja mina nagelbitna och klena naglar men bravur. För att ge mig det där lilla extra för självförtroendet, outfiten och känslan!

 36. Jag har börjat sköta om mina naglar med nagellack. Har tidigare jobbat i chark där nagellack varit förbjudet, därför har jag inte skött om naglarna speciellt mycket. Nu när jag börjat plugga kan jag rå om dem på ett helt annat sätt, men jag har inte så mycket möjligheter. Har bara några stycken att växla mellan. Skulle därför vara lite kul att vinna dessa två.

 37. De fåtal nagellack som jag äger är så otroligt dåliga att de inte ens håller i ett dygn! Tycker att det är jobbigt att applicera om och om igen. Bra nagellack av god kvalité är verkligen värda att investera i men min budget tillåter ej. Skulle bli glad om jag kunde påbörja det nya året med snygga naglar!

 38. Gillar o följer på fb och jag skulle vilja vinna för de flesta av mina nagellack har blivit för gamla så jag hade verlkligen behövt förnya mitt förråd. Dessa 2 var ju dessutom jättefina.
  Hoppas på tur
  mvh emma

 39. Skulle så gärna vilja ha vackra naglar och sluta bita på dem. Och…jag vet att jag inte biter på dem om jag har nagellack, helt enkelt.

 40. Jag har sedan en tid tillbaka slutat bita på naglarna, vilket betyder att jag äntligen kan använda nagellack 😀 Det här var två jättefina nagellack som jag tror skulle passa fint på mina obitna naglar 🙂

 41. Att man ska vara fin och presentabel vet ju alla
  Och inte låta naglarna förfalla
  Detta kit bra till nyår är
  Väcker definitivt mitt habegär

 42. Oj, vilka snygga färger detta va – dem vill jag väldigt gärna ha. Jag ler av bara tanken, men har tyvärr inga pengar på banken. Därför hade det varit bra att dem vinna, så inga pengar behöver försvinna!

 43. Jag hoppas jag lyckas vinna dessa fina lack, annars är risken stor att jag blir matt.
  Då jag snart fyller år(22/12) kanske jag en överraskning från er får.

 44. Jag vill vinna eftersom jag nästan alltid har målade naglar. Jag älskar glitter och jag älskar neutrala färger. Detta är alltså en perfekt kombination för mig 🙂 (följer dig på instagram och Facebook)

 45. Wow vilka färger!
  Hade gärna velat vinna då de enda nagellacksmärket jag annars använder är depend, vilket jag ÄLSKAR!
  Men hade gärna fått lyxat till naglarna med dessa vackra!

 46. Har nyligt köpt ett nagellacksställ i large, så att vinna några lack och börja fylla den med hade varit kanon! 🙂

 47. Minfågelärblå

  I jul vill jag glittra och glimma
  sent in i midnattstimma
  känna mig extra festlig och stolt säga tack
  när någon ger komplimangen “Åh så snyggt nagellack!”

 48. Jag vill vinna av det enkla skälet att jag är en nagellacksjunkie utan dess like. Naglar är min drog och min terapi, så nagellack är verkligen bästa vinsten för mig!

 49. när jag har lediga dagar över, är jag en riktig nagellacklöver…
  ja tänk vad jag kommer bli fin och glittrig, tänk jag tror jag blir alldeles fnittrig.
  Ja jisses vad naglarna kommer va fina, nästan ingen kommer att tro att de är mina!

 50. Snygga naglar kan piffa upp en i övrigt halvtrist outfit och fungera som accessoar. Jag känner mig snygg när mina naglar är snygga, och med dessa lack skulle jag känna mig som a million dollars 🙂

  Följer på fb.

 51. Min svärmor är tokig i nagellack o säger att hon känner sig naken utan det 🙂 Hade varit den perfekta julklappen att ge till henne!

 52. Åh mina naglar är bedrövliga och jag får sällan tid att göra något fint med dem. Detta skulle vara en så bra start!

 53. Jag lackar min naglar nästan hela tiden.
  Det kan liva upp vilka naglar som helst.
  Jag önskar lite nya färger i min samling, då jag mest har rosa och rött.
  Så kanske kan dessa passa i min samling 🙂

  Följer dig på Facebook som Anna Eriksson och på Instagram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet