Artikeln innehåller reklamlänkar

Adaras Julkalender: Lucka 10

Swiss Clinic Swiss Lashes

Dagens lucka presenteras i samarbete med Swiss Clinic. Bakom luckan finns det lyxiga ögonfransserumet Swiss Lashes (värde 1 440 kr).

Swiss Clinic Swiss Lashes ett av de mest sålda ögonfransserumen i Sverige och ger dig tjockare, längre och friskare fransar på tre till sex veckor. Ögonfransserumet har en ny formula med två banbrytande aktiva ingredienser Redensyl samt Biosaccharides. Redensyl vann priset ”Best Personal Care Ingredient” på på den stora ingrediensgalan In-Cosmetics Silver Award 2014 för sin vetenskapliga innovation där användningen av grön kemi med inriktning på stamcellerna stimulerar hårväxt och minskar håravfall. Biosaccharides är ett koncentrat av högrenad glykogen, den essentiella energikällan i hudcellerna som möter hårfollikelns energibehov i tillväxtfasen. Biosaccharides har visat sig i studier öka överlevnaden av hårfolliklarna i deras tillväxtfas med 32 procent.

”Swiss Lashes är den första hårkosmetikan med aktiva ingredienser baserade på generativ medicinforskning som gett bättre resultat än kirurgiska ingrepp för hårtransplantation.”

Swish Lashes är godkänd och fri från prostaglandiner och parabener.

Så tävlar du:

Hur många procent längre fransar kan du få på 10 dagar? Svara rätt på frågan i en kommentar (ledtråd här*).


För plus i kanten:
+ Följ @adaras på Instagram
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Amanda Jönsson, grattis!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share