5 Extraordinära taklampor

Extraordinära taklampor

Vad sägs om en stjärnhimmel, kopparplanet eller 37 glaskulor i taket? Här är 5 fantastiska taklampor som sätter pricken över i:et i ditt rum.

I samarbete med Bygghemma.se har jag handplockat mina favoriter från deras lampavdelning där du hittar över 1 200 olika lampor i olika prisklasser. Jag fastnade speciellt för lite exklusivare och mer utstickande taklampor som kan ljusa upp ditt hem på ett extraordinärt sätt.

Taklampa Planet från By Rydéns

Taklampa Planet från By Rydéns
Rydéns planet är en lampa jag själv suktat efter väldigt länge. För hur snygg är den inte? Tillverkad helt i metall och med sex stycken ljuskällor är Rydéns Planet en modern och futuristiskt lampa som både sprider vackert ljus och blir en statement-detalj i ditt rum. Du kan välja mellan svart med guldig insida eller versionen helt i koppar (som på bilderna ovan).

 

Taklampa Nordlux Artist 25 cm

Taklampa Nordlux ArtistOm vi fortsätter på rymdtemat har du med Nordlux Artist väldigt stilfulla lampor som nästan ser ut som flygande tefat. Häng upp endast en lampa eller häng i klunga med varierande höjd för en spektakulär effekt. Lampan ingår i Nordlux DFTP (Design for The People) och är skapad för att ge ditt rum balans, elegans och samtidigt en väldigt speciell atmosfär.

Taklampa By Rydéns Gross