Artikeln innehåller reklamlänkar

4 enkla frisyrer med en sjal

Enkla frisyrer med en sjal - Simple hairstyles with a scarf

En fin sjal eller scarf är en riktigt snygg accessoar i håret, särskilt under sommaren. Här är fyra enkla frisyrer med flätor som du snabbt piffar till med hjälp en sjal.

Under sommaren brukar jag nästan alltid köra på så enkla frisyrer som möjligt. Jag vill att det ska gå fort och passa både på stranden, en dag på stan eller en utekväll med kompisarna. Att fläta in en sjal i håret är ett utmärkt sätt att piffa till frisyren på nolltid. Jag tycker det blir särskilt fint i ett busigt och ostyrigt strandhår (se hur jag fixar mina beach waves här).

Så låt oss sätta igång! Här är fyra olika idéer till hur du kan knyta just din sjal i håret.

4 enkla frisyrer med en sjal

För att ha lite hår att jobba med började jag att sätta i mitt allra längsta löshår, Clip on-set Body Wave Strawberry Brown Mix 60 cm från Rapunzel of Sweden. Jag sprayade sedan håret med John Friedas Beach Blonde Sea Salt Spray för att få till den rufsiga och stäva strandtexturen.

Flätor med en sjal - Two braids with a scarf

1. Två flätor med en sjal

För att fixa denna frisyr, börja med att dra en sjal runt håret. Gör sedan en halv knut i nacken och ta fram sjaländarna på vardera sida. Fläta nu ditt hår precis som vanligt, med enda skillnaden att du även inkluderar sjalen i flätorna.

Enkla frisyrer - Två tvinnade flätor

3. Två tvinnade flätor

Om du har gjort två flätor kan du enkelt uppdatera frisyren igen. Dra flätorna bakåt, twista dem runt varandra och sätt fast den tvinnade flätan med en hårsnodd.

Hårknut med en sjal - Hair bun with a scarfHårknut med en sjal - Hair bun with a scarf

3. Hårknut med sjal

… Eller vira flätorna runt till en knut, dra en hårsnodd över och fixera med hårnålar. Denna frisyr fixar du även lätt med enbart en fläta.

Du kan även fläta/tvinna scarfen enbart i knuten. Jag har gjort en videotutorial där jag visar hur du gör det HÄR.

Enkla frisyrer - Fläta med sjal

4. Enkel fläta med sjal

Du kan såklart också piffa till en vanlig fläta med sjalen.

Vilken frisyr är din favorit? 🙂

10 Shares
Pin
Share
Tweet
Share