false
false

3 Oscar-värdiga håroljor som får ditt hår att glänsa!

false

Hair Oils and an Oscar Statuette - Hollywood Hair

Disclaimer

Den 89:e Oscarsgalan må vara över, men du kan fortfarande få ditt hår att glänsa som Hollywoodstjärnornas. Här är tre underbara håroljor som är värdiga för vilken röd matta som helst!

En av oljorna innehåller kukuiolja, som är känd för sina höga halter av essentiella fettsyror och har använts i århundranden i Hawaii och Indonesien. Den andra oljan innehåller arganolja, som passande nog även kallas för det flytande guldet. Det är känt för att ge näring och vård på djupet. Och den tredje oljan innehåller vitaminrik avokadoolja och antioxidant druvkärneolja som ger håret näring.

Hair Oils and an Oscar Statuette - Hollywood Hair

OGX Kukui Oil – Bäst doft!

Ogx Kukui Oil Anti-Frizz Hydrating Oil

Frissigt och tovigt hår? Prova att spraya den här härliga kukuioljan på dina längder. Den framhäver lockar, ger glans direkt och gör håret mer lättkammat. Dessutom doftar den helt lovely av kokos. Yummie och YES!

OGX Kukui Oil

Loelle Argan Oil – Multifunktionell!

Loelle Arganolja med Vanilj EKO

Jag älskar multifunktionella produkter och den här snygga ekologiska arganoljan är inget undantag. Smörj in några droppar i torrt hår, eller använd på kropp eller ansikte för att lugna huden, minimera fina linjer och förbättra hudens elasticitet. Tyvär är vaniljdoften nästan obefintlig och den kan kännas lite oljig på huden en tag, men är du ute efter en multifunktionell olja som gör jobbet så är denna väl värd att spana in.

Loelle Argan Oil

L'Oréal Mythic Oil – Lätt och näringsgivande!

L'Oréal Mythic Oil

Sen har vi den här härliga travel size-godingen som just nu är min go-to-favorit på resor. Om du inte har testat någon av L'Oréal Professionnels Mythic Oils än har du något att se fram emot. Den lätta oljan doftar hur gott som helst och gör att håret direkt får ett fräscht lyft (nästan som efter ett frisörbesök). Föna in oljan i håret eller använd som en avslutande finish för att göra håret mjukt, tämja frizz och ge håret glans.

L'Oréal Mythic Oil

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share