16 Mest efterlängtade filmerna 2017

Most Anticipated Movies of 2017 - King Arthur Legend of The Sword FlatlayFrån den mäktiga Kong, outforskade “paradis” och läskiga dockor till fantastiska båtturer, Ragnarök och en ung kungs resa. Här är filmerna vi längtar allra mest till 2017.

Först och främst är den här listan långt från färdigställd. Det kommer i princip ut en ny film varje dag, vilket gör det svårt att hålla koll på alla nyheter. Men av det vi har hört och sett trailers till, är dessa filmer definitivt på vår måste-se-lista 2017.

16. Kong: Skull Island

Premiär: 10 Mars

Har inte jag sett något liknande 2005? Filmen ser grym ut. Och väldigt bekant. Människor reser till en avlägsen ö, hittar en megaapa och andra varelser du kan sätta “mega” framför. Det enda frågetecknet är; Kommer vi se kungen klättra upp för Empire State Building igen?

15. Boss Baby

Premiär: 7 April

Jag bara vet att jag kommer lämna biografen med ett stort leende på läpparna efter att ha sett den här filmen.

14. Fifty Shades Darker

Premiär: 10 Februari

Oh my, jag tror att min flickvän ser mer fram emot den här filmen än vad jag gör. Men jag ska ge Mr. Grey ett försök. Igen.

13. Spiderman: Homecoming

Premiär: 7 Juli

Han är äntligen tillbaka, och den här gången vill han teama upp med Avengers. Sorgligt nog så är det varken Tobey eller den andra killen som intar rollen som Spiderman. Tredje gången gillt?

12. Resident Evil: The Final Chapter

Premiär: 3 Februari

Bra filmer och extremt bra spel. Jag hoppas bara vi får se mindre supermuterade monster och mer av de gamla hederliga zombiesarna.

11. Annabelle 2

Premiär: 9 Augusti

Den första filmen fick kudden göra mig sällskap, och jag antar att kudden får ställa upp nu igen. Hur kan man vara så rädd för en docka och samtidigt så spänd på att se vad hon kommer hitta på?

10. Wonder Woman

Premiär: 2 Juni

Äntligen en film med en kvinnlig superhjälte! Hoppas bara hon har mer förstånd om vad det kostar att reparera ett hus och inte nog med det, en hel stad. Tillskillnad från ett par herrar.

9. The Great Wall

Premiär: 17 Februari

Det här verkar vara en film helt i min smak. Storslagna strider, ett mäktigt rike och Matt Damon.

8. Thor: Ragnarok

Premiär: 3 November

I frånvaro av en