Artikeln innehåller reklamlänkar

16 Mest efterlängtade filmerna 2017

Most Anticipated Movies of 2017 - King Arthur Legend of The Sword FlatlayFrån den mäktiga Kong, outforskade ”paradis” och läskiga dockor till fantastiska båtturer, Ragnarök och en ung kungs resa. Här är filmerna vi längtar allra mest till 2017.

Först och främst är den här listan långt från färdigställd. Det kommer i princip ut en ny film varje dag, vilket gör det svårt att hålla koll på alla nyheter. Men av det vi har hört och sett trailers till, är dessa filmer definitivt på vår måste-se-lista 2017.

16. Kong: Skull Island

Premiär: 10 Mars

Har inte jag sett något liknande 2005? Filmen ser grym ut. Och väldigt bekant. Människor reser till en avlägsen ö, hittar en megaapa och andra varelser du kan sätta ”mega” framför. Det enda frågetecknet är; Kommer vi se kungen klättra upp för Empire State Building igen?

15. Boss Baby

Premiär: 7 April

Jag bara vet att jag kommer lämna biografen med ett stort leende på läpparna efter att ha sett den här filmen.

14. Fifty Shades Darker

Premiär: 10 Februari

Oh my, jag tror att min flickvän ser mer fram emot den här filmen än vad jag gör. Men jag ska ge Mr. Grey ett försök. Igen.

13. Spiderman: Homecoming

Premiär: 7 Juli

Han är äntligen tillbaka, och den här gången vill han teama upp med Avengers. Sorgligt nog så är det varken Tobey eller den andra killen som intar rollen som Spiderman. Tredje gången gillt?

12. Resident Evil: The Final Chapter

Premiär: 3 Februari

Bra filmer och extremt bra spel. Jag hoppas bara vi får se mindre supermuterade monster och mer av de gamla hederliga zombiesarna.

11. Annabelle 2

Premiär: 9 Augusti

Den första filmen fick kudden göra mig sällskap, och jag antar att kudden får ställa upp nu igen. Hur kan man vara så rädd för en docka och samtidigt så spänd på att se vad hon kommer hitta på?

10. Wonder Woman

Premiär: 2 Juni

Äntligen en film med en kvinnlig superhjälte! Hoppas bara hon har mer förstånd om vad det kostar att reparera ett hus och inte nog med det, en hel stad. Tillskillnad från ett par herrar.

9. The Great Wall

Premiär: 17 Februari

Det här verkar vara en film helt i min smak. Storslagna strider, ett mäktigt rike och Matt Damon.

8. Thor: Ragnarok

Premiär: 3 November

I frånvaro av en ”riktig trailer” bjuder jag på den här. Hur Thor är under vardagarna, när han inte slåss mot sin bror Loke. Ser verkligen fram emot den här filmen.

7. Transformers: The Last Knight

Premiär: 24 Juni

Att följa dessa robotar som kan förvandla sig till allt möjligt är alltid lika kul. Längtar rejält efter att den här filmen ska släppas. JUST DO IT!

6. Rings

Premiär: 3 Februari

En av mina största rädslor. Små tjejer i dyngsura vita klänningar med svart hår som täcker hela ansiktet. Filmens föregångare hör ändå till de bästa skäckfilmerna jag sett, så jag kommer inte kunna låta bli att se denna också.

5. Logan

Premiär: 2 Mars

Wolverine är definitivt min favorit i X-Men. I denna film kommer vi få följa en äldre, mer dyster och våldsam Logan (som att han inte var det innan). Det här är även sista filmen med Jackman som Wolverine och vi är lovade en riktig final som avslut.

4. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Premiär: 24 Maj

Piraterna på de sju haven är tillbaka. När en ny PotC film släpps vet jag att det är något att se framemot. Älskar miljöerna och humorn i dessa filmer. Det finns två ord i denna trailer som få mig att längta, Jack Sparrow. 

3. Ghost in the Shell

Pemiär: 31 Mars

För ungefär 10 år sedan läste jag mangan bakom filmen och har sedan dess tänkt; det här måste filmatiseras. Vem kunde ana att nu, 10 år senare, lyssnade dem på mig. Känn ingen press.

2. Alien: Covenant

Premiär: 19 Maj

Jag vet inte hur dem lyckas. Men återigen har mänskligheten snubblat över ett outforskat ”paradis”. Helt otroligt alla dessa paradis dem hittar. Ailien-filmerna är något jag måste se minst en gång om året bara för att jag älskar atmosfären.

1. King Arthur: Legend of the Sword

Pemiär: 12 Maj

Kolla på trailern. Hur GRYM ser inte den här tolkningen av King Arthur ut? Bara av att ha sett smakprovet på denna film vet jag att detta är en rulle jag kan kolla på om 10 år och fortfarande tycka om lika mycket. Ingen press här heller alltså!


Om ni nu som tänker; men Simon, nu har du väl ändå glömt en film. Nej jag har inte glömt filmen som kommer ut den 15 december, men nu är det så att trailern inte har släppts än. För att någon på produktionen tyckte att det var en sån himla bra idé att släppa trailern närmare premiären för att fansen ska ha möjlighet att bygga upp spänningen ännu mer. Jo jag tackar. Här kommer den:

Star Wars: The Last Jedi

Premiär: 15 December

Efter 40 långa år kommer vi få se imperiet falla och tydligen få se den sista Jedi-riddaren.


Pin it! Spara de mest efterlängtade filmerna 2017 till senare!

Most Anticipated Movies of 2017 - Mest Efterlängtade Filmerna 2017

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share