Artikeln innehåller reklamlänkar

11 Skönhetsfavoriter i januari & februari 2015

En perfekt palett med nude-ögonskuggor, grymma multiprodukter och ett oemotståndligt ekologiskt kroppsbalsam. I dagens videoblogg får du upptäcka 11 av mina skönhetsfavoriter just nu 🙂

Av alla produkter jag provat den senaste tiden är det särskilt dessa skönhetsprodukter som fått mig på fall. Det är produkter jag använder i stort sett dagligen och som jag måste köpa igen.

Mina skönhetsfavoriter i januari & februari 2015:

The Balm Hot Mama

 • The Balm Hot Mama Shadow & Blush
  Multiprodukt med en underbar färg för både kinder och ögonlock.
 • Maybelline Lash Sensational Mascara
  Jag har totalt fastnat för den grymma solfjäderformade borsten som gör det lättare än någonsin att separera fransarna.
 • NYX Eye Shadow Base
  Äntligen en primer som gör att jag kan gå i timmar utan att min ögonskugga veckar sig! Ger dessutom ögonskuggorna mer lyster.
 • Isadora Perfect Moisture Lipstick Peach Passion
  Krämigt läppstift i en superfin persikofärgad nude-nyans.
 • Kicks Colour Stick
  Jag tycker egentligen inte att denna läppstiftspenna är tillräckligt krämig. Trots det har jag inte kunnat låta bli nyansen ”Sweet as candy”. Plus för att den sitter länge!

Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask

 • Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask
  Vill bara skänka en massa kärlek till denna leave-in-mask. Den gör att jag vaknar upp med en uppfriskad hy varje morgon (och därmed också ett bättre humör).

Maria Åkerberg Body Balm White Chocolate

 • Maria Åkerberg Body Balm White Chocolate
  Okej. Jag upptäckte den här ekologiska WOW-produkten i december men tycker att den förtjänar att synas bland mina favoriter även nu, av den enkla anledningen att jag fortfarande är helt beroende av den. Jag menar, ett ekologiskt kroppsbalsam som smälter i kontakt med huden, doftar helt amazing av vit choklad och går att använda på flera olika sätt? Hallelujah!
 • John Frieda Frizz Ease Go Curlier Spray
  Använder nu alltid denna spray med värmeskydd innan jag lockar håret. Lockarna blir mjukare, finare och även mer glansiga då frisset tämjs.
 • REN Skincare Omega 3 Optimum Skin Oil – 2 droppar av denna under dag- och nattkrämen har gjort under för min hy. Den har blivit mindre glåmig och ser helt enkelt fräschare ut.

Vilka är dina skönhetsfavoriter just nu? 🙂

Psst! Glöm inte att prenumerera på min Youtube-kanal! ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share