Artikeln innehåller reklamlänkar

Outfit: Forest Mini Dress

Forest Mini Dress Snygga Naglar NynäshamnForest Mini Dress Nude heels Beige hat

Klänning, här ♦ Hatt, här ♦ Väska, Boohoo ♦ Halsband, Glitter ♦ Trenchcoat, H&M ♦ Pumps, Scorett

Vårkänslor! Känslan av att kunna switcha från en fodrad jacka till en tunn trenchcoat är underbar. Det varmare vädret och ljusare dagarna har gett mig extra mycket energi i veckan. Min vecka har faktiskt varit väldigt produktiv med flera olika roliga jobbuppdrag i stan. I dag och i morgon blir också produktiva dagar. Jag ska nämligen passa på att göra något utöver det vanliga: Lära mig att bygga gelenaglar! På tiden va? Jag älskar att fixa med naglar och har även provat på olika hemmakit för att bygga konstnaglar hemma. Nu ska jag dock få hjälp av min expert-kompis Kasia som är världsbäst på just gelenaglar.

Är sååå taggad! Let's nail this! 😀

[divider]Get the look[/divider]

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share