Artikeln innehåller reklamlänkar

Nagelmodeller sökes i Nynäshamn

Gelenaglar i Nynäshamn Gelenaglar i Nynäshamn

Vilken underbar helg! Jag har spenderat timmar på Kasias fina nagelsalong i Nynäshamn och har äntligen börjat lära mig hur man bygger gelenaglar. Hon har guidat mig igenom allt från olika appliceringstekniker och nagelsjukdomar till lite produktkemi, hygien och nagelvård.

Hittills har jag övat på träningsfingrar och Kasia själv, men inom kort behöver jag nagelmodeller att öva på. Särskilt för att få till ”the perfect smile line” och för att Kasia lättare ska kunna guida mig. Om du är intresserad av att vara nagelmodell i Nynäshamn – skicka ett mejl till [email protected]. Det är helt gratis (inklusive material) nu i början, så först till kvarn! 😉

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share