Nagelmodeller sökes i Nynäshamn

Nagelmodeller sökes i Nynäshamn

Gelenaglar i Nynäshamn Gelenaglar i Nynäshamn

Vilken underbar helg! Jag har spenderat timmar på Kasias fina nagelsalong i Nynäshamn och har äntligen börjat lära mig hur man bygger gelenaglar. Hon har guidat mig igenom allt från olika appliceringstekniker och nagelsjukdomar till lite produktkemi, hygien och nagelvård.

Hittills har jag övat på träningsfingrar och Kasia själv, men inom kort behöver jag nagelmodeller att öva på. Särskilt för att få till “the perfect smile line” och för att Kasia lättare ska kunna guida mig. Om du är intresserad av att vara nagelmodell i Nynäshamn – skicka ett mejl till [email protected]. Det är helt gratis (inklusive material) nu i början, så först till kvarn! 😉

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

28 reaktioner på ”Nagelmodeller sökes i Nynäshamn”

  1. Wow slängde iväg ett mejl! Hoppas verkligen på att få chansen. Då jag länge har viljat göra naglar men eftersom jag inte vet om jag kommer tycka om det så har jag viljat prova först (så det inte känns som man slösar pengar om man nu inte tycker om att ha långa naglar) och om jag tycker om det så kan jag börja gå till någon och få mina naglar fixade 🙂

  2. Wow slängde iväg ett mejl! Hoppas verkligen på att få chansen. Då jag länge har viljat göra naglar men eftersom jag inte vet om jag kommer tycka om det så har jag viljat prova först (så det inte känns som man slösar pengar om man nu inte tycker om att ha långa naglar) och om jag tycker om det så kan jag börja gå till någon och få mina naglar fixade 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet