Artikeln innehåller reklamlänkar

White cold shoulder dress

White cold shoulder dress

Hola, Señoritas! Ledsen för så dålig uppdatering den senaste tiden. Jag hade det alldeles alldeles underbart i Benidorm men dålig wifi-uppkoppling gjorde att jag tyvärr var tvungen att ge upp blogguppdateringsförsöken. Istället passade jag på att njuta lite extra av den vackra hotellmiljön på Melia Villaitana (och ta en massa bilder!).

Typiskt nog har min dator här hemma även varit så seg att jag inte ens kunnat förhandsgranska eller redigera mina bilder. Till dess att jag får fart på datorn igen kommer här ett litet smakprov på resan med en outfit från i lördags.

Melia Villaitana White cold shoulder dress outfitBenidorm SpainBy the pool at Melia Villaitana Black Lace Up ShoesOutfit: White off shoulder dress

Cold shoulder dress, Lindex | Tiamo Lace up heels, Scorett | Solglasögon, Coachella x H&M | Highlighter, Gloss Cosmetics Pressed Shimmer Powder Paparazzi | Ansiktsbas, IsaDora BB Cream SPF 12 – Classic Beige

Shop the look

disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share