Artikeln innehåller reklamlänkar

Wet n Wild: 7 prisvärda produkter under 79 kr!

Makeup products from Wet n Wild

Jag har länge känt till makeupmärket Wet n Wild som kommer från soliga Los Angeles, men har faktiskt knappt provat några av deras produkter. Förrän nu.

Jag fick hem ett pressutskick med flera av de senaste nyheterna från Wet n Wild tidigare i veckan och blev väldigt positivt överraskad. Här är riktigt bra och plånboksvänliga ”cruelty free”(icke djurtestade)-produkter.

Så låt mig presentera …

7 av mina Wet n Wild favoriter:

Wet n Wild Proline Graphic Marker Eyeliner

Proline Graphic Marker Eyeliner

Först ut har vi denna eyeliner som ser ut som en markörpenna. Den vinklade spetsen gör det lätt att rita både tjocka och tunna linjer. Torkar snabbt och är såååå rolig att jobba med!

Shop: Proline Graphic Marker Eyeliner, 69 kr

Max Fanatic Cat Eye Mascara

En överraskande bra mascara! Nya Max Fanatic Mascara ger volym och längd och har en solfjäderformad borste som gör det lätt att separera och lyfta fransarna. Formulan är även berikad med bivax som separerar fransarna och jojobaolja som är vårdande. Jag har bland annat använt den till denna sminkning tillsammans med lösögonfransar.

Shop: Max Fanatic Cat Eye Mascara, 79 kr

Makeup products from Wet n Wild

MegaGlo Dual-Ended Countour Stick

En supersmidig contouring-penna som kan användas för att skulptera ansiktet på nolltid. Jag föredrar faktiskt denna framför NYX Wonder Stick då Wet n Wilds contouringfärg sitter bättre och längre. Att den dessutom är billigare är ännu ett plus. Bygg upp din contour gradvis och sudda med fördel ut produkten med en fuktad beautyblender.

Shop: Megaglo Dual-Ended Contour Stick 79 kr

MegaGlo Contouring Palette

Denna palett är väldigt pudrig men ger en fin naturlig contouring. Jag skulle framförallt rekommendera den till dig som nybörjare på conoturing eller för dig som vill hitta en så prisvänlig palett som möjligt. MegaGlo Contouring Plaette finns i två varianter, Dulce de Leche och Caramel Toffee, vardera med en ljus och en mörk nyans som komplementerar varandra och även kan blandas för att få fram önskad nyans.

Shop: Megaglo Contouring Palette, 79 kr

 

 

1-Step Wonder Gel Nail Color, 39 kr

Här kan vi snacka om mycket nagellack för pengarna! 1-Step Wonder Gel Nail Color är nagellack med gel-formula som varken kräver topplack eller UV-lampa. Du får en massa glans och färg i bara ett svep. Applicera två tunna lager och din manikyr eller pedikyr kan hålla i upp till två veckor. Jag har totalt kärat ner mig i den gammellila (om det nu finns ett sådant ord), och lite nudefärgade nyansen Stay Classy som är ruskigt snygg.
På bilden syns även den krämigt vita nyansen Condensed Milk (förpackningen är mycket mer beige än nagellacket i sig).

Photo Focus Eyeshadow Primer

Denna primer har en slät formula för enkel applikation som torkar till en klar yta och håller ögonmakeupen på plats.

Shop: Photo Focus Eyeshadow Primer, 79 kr

Har du provat något från Wet n Wild? Vad tycker du om märket?

disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share