VLOG: Instant snack bowl – perfekt life hack inför fredagsmyset!

VLOG: Instant snack bowl – perfekt life hack inför fredagsmyset!

Life Hack - Chipsskål

Ni kanske minns att jag visade hur man gör en chipspåse till en chipsskål i höstas? Nu har jag även spelat in en video med detta grymma life hack. Spana in den här nedanför och dela gärna med dig av din egen “Instant snack bowl” genom #adaraslifehacks.

Just nu finns inget under den hashtaggen, men jag tänkte att det blir ett kul sätt att samla alla vardagsknep på samma ställe. Vi kan inspireras av varandra och framförallt tycker jag att det vore roligt att se vad ni hittar på utifrån mina tips på bloggen 😉

Psst! Glöm inte att prenumerera på min Youtube-kanal! ♥

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

5 reaktioner på ”VLOG: Instant snack bowl – perfekt life hack inför fredagsmyset!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet